PocketGuide. Wizz Air lanseaza o aplicatie de calatorie pentru clientii sai (VIDEO)

Data: 11/10/2012 | Autor: .

Compania aeriana low-cost Wizz Air pune la dispozitia pasagerilor sai aplicatia PocketGuide, care asigura acestora un ghid de calatorie audio foarte bun. Clientii Wizz Air pot descarca aplicatia atat pe Iphone cat si pe telefoanele ce folosesc sistemul Android de pe wizzair.com


PocketGuide este singura aplicatie de pe piata care ghideaza utilizatorii prin oras asemenea unui ghid adevarat prin navigatie vocala, oferind pe parcurs informatii locale interesante. In timpul calatoriei utilizatorii pot face fotografii sau posta comentarii si cu un singur click aplicatia creeaza un video 3D cu experientele de pe parcursul calatoriei.

Tururile sunt dezvoltate folosind informatiile ghizilor locali pentru a oferi siguranta faptului ca pasagerii Wizz Air vor ajunge sa cunoasca toate obiectivele importante care trebuie vizitate la destinatia aleasa.

“Pasagerii Wizz Air nu vor mai avea cum sa se rataceasca, noua aplicatia PocketGuide disponibila pe site-ul companiei ofera clientilor nostri posibilitatea de a descarca o harta offline imbogatita cu tururi de inalta calitate.

Aplicatia PocketGuide este gratuita, utilizatorii trebuie sa plateasca doar pentru continut. Un tur costa 2,5 Euro, iar un pachet complet cu turul orasului este disponibil incepand de la 5 Euro. Dupa ce tururile sunt descarcate, aplicatia functioneaza in modul offline pentru a preveni incarcarea cu noi costuri de roaming. Pentru o perioada limitata, pasagerii Wizz Air se pot bucura de un tur gratuit la alegere, fara costuri suplimentare. Pasagerii pot alege dintr-o gama larga de tururi pentru 85 de destinatii din intreaga lume. Pentru a obtine turul demo gratuit si pentru a beneficia de oferta, pasagerii sunt sfatuiti sa se inregistreze pe wizzair.com”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

In ultimul an si jumatate, mai bine de 1,2 milioane de turisti au utilizat acest serviciu, mai ales datorita numarului in crestere al canalelor de vanzare. Mai multe detalii despre aplicatie cititi aici