POCO M3 Pro 5G. Un nou telefon 5G la un preț excelent

Data: 29/06/2021 | Autor: .

Poco a lansat azi POCO M3 Pro 5G pe piața din România. Echipat cu procesorul de nivel flagship MediaTek Dimensity 700 5G, display de 90Hz, setup triplu de camere de 48MP și o baterie de 5,000mAh, telefonul este disponibil în varianta 6GB+128GB, începând de la prețul recomandat de vânzare de 1.049 lei (LINK AICI)

În perioada 29 iunie – 1 iulie, cei care își vor achiziționa telefonul vor beneficia de o reducere de 50 de lei în rețeaua partenerilor autorizați (Mi-Home.ro, Mi Store, eMAG, Altex, Flanco, PC Garage, EvoMAG, Cel.ro).

POCO M3 Pro 5G

POCO M3 Pro 5G are un display FHD+ de 6,5″, cu o rată de refresh de 90Hz.

Ecranul POCO M3 Pro 5G vine, de asemenea, cu un upgrade față de cel al lui POCO M3, de la tehnologia Dot Drop la cea DotDisplay.

Funcția DynamicSwitch îi permite display-ului să comute automat ratele de refresh la 90Hz, 60Hz, 50Hz și 30Hz pentru a se adapta la conținutul redat, astfel consumul de energie fiind mai eficient.

Telefonul se remarcă prin procesorul MediaTek Dimensity 700, cu tehnologie pe 7nm.

La un preț accesibil, setup-ul triplu de camere, format din o cameră principală de 48MP, o cameră macro de 2MP și un senzor de profunzime de 2MP completează experiența de utilizare POCO M3 Pro 5G.

Camera principală de 48MP le permite utilizatorilor să surprindă imagini mai clare și mai detaliate, în special în condiții de luminozitate redusă.

Bateria mare de 5.000mAh (typ), care poate rezista peste două zile, este suportul tuturor acestor capabilități pe care le are noul smartphone, și oferă încărcare rapidă la 18W și un încărcător în cutie de 22,5W.

M3 Pro 5G iese în evidență și aduce în prim-plan elemente unice. Realizat cu un design ergonomic, 3D curbat și finisaj lucios, telefonul are un aspect elegant și premium și este confortabil în timpul utilizării.

Dispozitivul este proiectat pentru a fi cât mai ușor de utilizat și oferă o suită completă de caracteristici pentru folosirea zilnică, inclusiv blaster IR, NFC și o mufă pentru căști de 3,5 mm.