Polaroid Snap. Camera foto cu imprimanta inclusa!

Data: 5/09/2015 | Autor: .

Polaroid-Snap

Polaroid a lansat, la IFA Berlin 2015, una dintre cele mai interesante camere foto de pe piata. Destinata utilizatorilor obisnuiti, Polaroid Snap are o facilitate speciala – scoate instant fotografiile pe hartie.

Polaroid Snap prezinta un senzor foto-video de 10 megapixeli cu deschidere f/2.8, facilitate care ii permite sa realizeze fotografii in unghi foarte larg. Camera are un timer de 10 secunde si include suport pentru card microSD, astfel ca vei putea exporta fotografiile fără probleme.

PolaroidSnap_05

Spre deosebire de celelalte camere digitale, Polaroid Snap nu are un ecran, pentru ca locul lui a fost luat de o imprimanta care scoate instant fotografiile realizate.

Te uiti prin vizorul camerei, faci fotografia si apoi o printezi! La fel ca celebrele Polaroid de pe vremuri, insa la un alt nivel de calitate.

Imprimanta foloseste tehnologia ZINK Zero Ink Printing, care ii permite printarea în maxim 1 minut a unei fotografii cu dimensiunea de 50 x 75 mm.

In loc de cartuse, camera imprima imaginea cu ajutorul unui amestec special de cristale de culoare galben, magenta şi turcoaz, aflate in foile de hartie. 100 de coli Polaroid vor costa 25 de dolari.

Camera Polaroid Snap va costa 100 de dolari si va ajunge in piata in luna noiembrie.

landscape-1441149796-polaroidsnap-01