Prestigio ReVolt A5 poate încărca simultan trei telefoane, căști sau smartwatch-uri

Data: 21/01/2021 | Autor: .

Prestigio ReVolt A5

Prestigio a lansat noua stație wireless ReVolt A5, o soluție optimă pentru încărcarea gadgeturilor, precum cele din gama iPhone, AirPods și Apple Watch. Prestigio ReVolt A5 face posibilă încărcarea a trei dispozitive simultan, în cel mai sigur mod posibil. Aceasta este proiectată special pentru persoanele active, care vor să rămână întotdeauna conectate.

Prestigio ReVolt A5 poate încărca simultan trei dispozitive, de exemplu, un iPhone, căștile AirPods și un Apple Watch, prin intermediul unui încărcător încorporat.

Acest dispozitiv este util, mai ales pentru persoanele care nu au acces la o sursă de încărcare pe timpul zilei și care pot face acest lucru doar noaptea. ReVolt A5 reușește să încarce gadgeturile care au rămas fără baterie în cel mai ușor mod posibil, prin simpla așezare a dispozitivelor pe suprafața de încărcare.

În cutia încărcătorului se găsește și un adaptor de alimentare Quick Charge 18W, care oferă puterea  necesară de a încărca cele trei dispozitive simultan. Prestigio ReVolt A5 este echipat și cu indicatoare LED, care afișează nivelul de încărcare al fiecărui dispozitiv în parte.

Un alt avantaj al stației Prestigio ReVolt A5 este protecția fiabilă a gadgeturilor împotriva supratensiunilor neașteptate de energie. Dispozitivul are un sistem de protecție multifuncțional, care permite încărcarea lor în condiții de siguranță, în conformitate cu standardele internaționale.

Acest dispozitiv nu ocupă prea mult spațiu pe birou sau în bagaje. Înainte, pentru a încărca simultan trei dispozitive, erau necesare trei cabluri dedicate, însă acum, ReVolt A5 încarcă wireless. În plus, încape într-o geantă mică.

Dispozitivul de încărcare 3-în-1 este foarte practic, cu un design minimalist și o carcasă ultra-subțire din aluminiu și sticlă securizată. Prestigio ReVolt A5 este un încărcător portabil, perfect atât pentru munca de acasă, în contextul actual, cât și pentru birou.

Prestigio ReVolt A5 poate fi cumpărat de pe acest LINK.