Prima imagine oficiala cu Galaxy S III?

Data: 19/03/2012 | Autor: .

Reddit a publicat o imagine de presa pe care firma de PR Weber Shandwick ar urma sa o foloseasca pentru promovarea noului telefon Galaxy S III. Smartphone-ul ar urma sa fie lansat la Samsung Unpacked, la Londra, pe 22 mai.

Potrivit surselor, pentru lansarea noului telefon Galaxy S III, Samsung va organiza un eveniment special organizat de Weber Shandwick, firma de public relation cu care a mai lucrat in trecut.

Din imagini rezulta ca noul telefon va avea un buton dedicat pentru camera, un singul buton de home si un ecran edge-to-edge.

Potrivit surselor citate de GadgetReport.ro, noul smartphone Galaxy S III va avea o carcasa ceramica si un ecran urias, de 4.8-inch “full HD” Super AMOLED Plus la 1080p cu aspect 16:9.  Telefonul va rula un procesor de 1.5GHz quad-core Samsung Exynos.

Telefonul va include doua camere, una de 2-megapixeli pentru conferinte si o alta de 8-megapixeli cu blitz. Smartphone-ul va suporta tehnologia 4G LTE si va rula Android 4.0.

Noul S III ar urma sa aiba o grosime de numai 7 mm, mai subtire cu 1 mm decat HTC Ville si cu 0,1 mm fata de Moto RAZR. Galaxy S II are o grosime de 8.49 mm.

Samsung pregateste lansarea simultana a telefonului in peste 50 de tari.