Primele imagini spion cu HTC One M9!

Data: 21/01/2015 | Autor: .

htc-one-m9

Publicaţia franceză NowhereElse a prezentat primele imagini spion cu cel mai spectaculos telefon din istoria HTC, noul model One M9. Smartphone-ul, ce va fi lansat cel mai probabil în luna martie, va fi primul gadget produs de taiwanezi care va rula noul procesor Snapdragon 810 pe 64 biti.

htc-one-m9-surseDin imaginile publicate de francezi, pare că noul telefon nu va suferi modificari semnificative la nivel carcasei. La fel ca la generatia precedenta, HTC One M9 prezinta o carcasă din metal şlefuit, iar difuzoarele cu tehnologie BoomSound sunt amplasate la fel ca la M8. Pare că rama în care este prins ecranul este mult mai subtire.

Apropo de display, HTC One M9 va prezenta, cel mai probabil, un ecran Full HD si nu QHD, taiwanezii realizand ca rezolutia mai mare nu face altceva decat sa consume mai multa energie, iar calitatea superioara este insesizabila ochiului uman.

Sub carcasa, HTC One M9 va include noul procesor Snapdragon 810 pe 64 de biti, ce va rula cu ajutorul a 3 GB de RAM. Potrivit surselor NowhereElse, HTC va include pe One M9 o cameră foto de 20.7MP, rezervând tehnologia Ultrapixel pentru camera frontală, cu rezoluţie 13MP.

HTC One M9 va rula, bineinteles, Android 5.0.1 Lollipop, cu suita de aplicatii HTC Sense 7.