Samsung Galaxy S6, primul telefon din sticla? Dotari incredibile pentru noul smartphone

Data: 21/01/2015 | Autor: .

samsung-galaxy-s6-gadgetreport

Sud-coreenii de la Samsung pregătesc o adevărată revoluţie cu noul Galaxy S6, smartphone pe care îl vom vedea oficial la începutul lunii martie. Potrivit AndroidAuthority, care citeaza sursele publicatiei sud-coreene Ddaily.co.kr, Samsung Galaxy S6 va fi primul telefon din istoria Samsung care va avea o carcasa din sticla!

Sud-coreenii ar putea renunta, odata cu noul telefon, la posibilitatea de a schimba bateria, asta pentru a reusi sa modifice carcasa acestuia. Astfel ca noul Samsung Galaxy S6 va avea un profil single-body, din sticla si cu margini metalice, dupa modelul Galaxy Alpha.

Noul profil este menit sa ofere telefonului un aspect premium si, probabil, sa justifice o crestere a pretului catre nivelul iPhone.

Dincolo de carcasa din sticla, Samsung Galaxy S6 ar putea fi lansat în numai putin de trei variante, doua cu Snapdragon 810 pe 64 de biti si o a treia pe Exynos. Interesant este si ca telefoanele vor rula 3 sau 4 GB de RAM in functie de varianta, iar una dintre ele ar putea avea ecran curbat, în stilul Galaxy Note Edge.

GadgetReport.ro relata, recent, ca noul smartphone va avea un display de 5,5 inchi cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi două camere foto, una frontală de 5 MP şi celalaltă de 20 MP cu stabilizare optică. Telefonul va rula Android 5.0 impreuna cu suita de programe Samsung.

Samsung ar putea prezenta Galaxy S6 în luna martie la Mobile World Congress 2015, acolo unde, cel mai probabil, vom vedea şi noul model HTC M9.