Noi imagini spion cu HTC One M9

Data: 23/01/2015 | Autor: .

htconem9-gadgetreportPhandroid a publicat noi imagini cu cel mai spectaculos telefon din istoria HTC, modelul One M9, pe care taiwanezii ar urma să îl prezinte, cel mai probabil, la Mobile World Congress, în luna martie.

Din imaginile spion rezultă că telefonul va păstra aproape acelaşi look ca şi modelul precedent. HTC One M9 prezintă o carcasă din metal şlefuit, iar difuzoarele cu tehnologie BoomSound sunt amplasate la fel ca la M8. Pare că rama în care este prins ecranul este mult mai subtire.

htconem9new-1-375x500Butonul de pornire a fost însă mutat în dreapta, lângă cel de volum, astfel fiind mult mai uşor de accesat.

HTC One M9 va prezenta, cel mai probabil, un ecran Full HD si nu QHD, taiwanezii realizand ca rezolutia mai mare nu face altceva decat sa consume mai multa energie, iar calitatea superioara este insesizabila ochiului uman.

Sub carcasa, HTC One M9 va include noul procesor Snapdragon 810 pe 64 de biti, ce va rula cu ajutorul a 3 GB de RAM.

Potrivit surselor Phandroid, HTC va include pe One M9 o cameră foto de 20.7MP, rezervând tehnologia Ultrapixel pentru camera frontală, cu rezoluţie 13MP.

HTC One M9 va rula, bineinteles, Android 5.0.1 Lollipop, cu suita de aplicatii HTC Sense 7.