Primele imagini video cu noul iPhone 7 Red

Data: 22/03/2017 | Autor: .

Primele imagini video cu noul iPhone 7 Red

Pe internet au apărut primele review-uri cu noul iPhone 7 Red, anunţat ieri de Apple. Cunoscutul vlogger Marques Brownlee a realizat un unboxing în care prezintă noutăţile aduse de noua variantă a popularului smartphone, relatează GadgetReport.ro

iPhone 7 Red are o carcasă roşie, cu un logo argintiu şi o ramă în jurul display-ului de culoare albă. În rest, telefonul este absolut identic în termeni de hardware faţă de modelele deja lansate.

Accesoriile, precum căştile EarPods, cablul Lightning, adaptorul pentru căşti cu jack şi adaptorul de priză, sunt tot de culoare albă.

Telefonul iPhone rosu a fost realizat în colaborare cu organizaţia mondială RED, către care vor merge o parte din încasările din vânzarea telefonului. Organizaţia luptă cu răspândirii virusului HIV/SIDA în ţările din Africa.

‘Lansarea acestei ediţii limitate într-o nuanţă unică de roşu este cel mai important produs susţinut vreodată de Product RED’, a declarat Tim Cook, CEO-ul Apple .

Apple a mai lansat, în trecut, şi alte produse în culoarea roşie, în parteneriat cu asociaţia (Product) RED. Cele mai cunoscute au fost iPod-urile Red, disponibile în ediţie limitată.

În materie de preţuri, Apple iPhone 7 Red va fi vândut, din 24 martie, la aceleaşi tarife ca şi versiunile obişnuite. iPhone 7, cu ecran de 4,7” şi 128 GB spaţiu de stocare, costă 749 dolari, iar iPhone 7 Plus cu 5,5” şi 128 GB, are un preţ de start de 869 dolari.

Apple a anunţat, totodată, că iPhone SE a primit un spaţiu de stocare de 32/128 GB, telefonul fiind disponibil pentru comandă la 399 respectiv 499 dolari.