Huawei P10, la precomandă în România. Cât costă şi cu ce accesoriu gratuit este vândut

Data: 24/03/2017 | Autor: .

Huawei P10, la precomandă în România. Cât costă şi cu ce accesoriu gratuit este vândutHuawei P10 va fi disponibil pentru pre-comandă în România începând cu 27 martie. Cine va rezerva telefonul, până pe 5 aprilie, va primi gratuit, la livrarea produsului, o brățară de fitness, Huawei FIT, relatează GadgetReport.ro

Huawei P10 va putea fi comandat în două variante de culoare: Graphite Black și Mystic Silver, la un preț recomandat de 2599 lei.

Design premium, specificaţii hardware de top şi camere foto&video Leica cu adevărat excelente. Sunt principalele atribute ale noilor modele de gamă Huawei P10 și Huawei P10 Plus, lansate de chinezii de la Huawei la MWC 2017 din Barcelona.

Huawei P10 are un ecran de 5.1 inchi (1920 x 1080 Pixeli) respectiv de 5.5 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli pentru Huawei P10 Plus, ambele prinse într-un profil metalic extrem de bine rafinat, având o grosime de doar 6,98 mm.

Display-ul ambelor modele sunt dotate cu protecție Corning Gorilla Glass 5.

La finisajul metalic se adaugă senzorul de amprentă, care este acum integrat în partea din față a telefonului și ascuns sub sticla unitară. Senzorul de amprentă înlocuiește bara de navigare.

Ambele telefoane sunt propulsate de procesoare Kirin 960 cu 4 Cortex A73 si Cortex A53, alături de 4 GB RAM pentru Huawei P10 si variatii de modele cu 4 GB RAM si 6 GB RAM pentru Huawei P10 Plus.
Kirin 960 este cel mai performant chipset Huawei, fiind lansat recent și livrând cea mai bună performanță multicore între toate chipset-urile SoC, în timp ce GPU-ul are o îmbunătățire de 180% a performanței și o creștere de 40% a eficienței alocării resurselor.

Telefoanele rulează sistemul de operare Android 7, cu suita Huawei Emotion UI 5.1, de pe un spaţiu de stocare de 64 GB pentru Huawei P10 respectiv 64 GB/128 GB în cazul Huawei P10 Plus.

Noile telefoane beneficiază şi de un sistem software unic, Machine Learning, care își însușește comportamentul utilizatorilor și poate anticipa gradul de utilizare a aplicațiilor, pentru a aloca și reutiliza în mod inteligent resurse sistemului.

În primul rând, algoritmul de învățare reține modul în care utilizatorii își folosesc telefonul.
Huawei Ultra Memory utilizează datele memorate pentru a anticipa utilizarea aplicațiilor și pentru a gestiona memoria RAM, determinând astfel ca aplicațiile și serviciile cel mai des utilizate să se încarce mai rapid și să depășească performanțele în multitasking.

NOILE CAMERE LEICA

Huawei P10 și Huawei P10 Plus propun o cameră principala duală formată dintr-un senzor color de 12 megapixeli si un senzor monocrom de 20 de megapixeli, ambii creati de Leica.

Camerele principale (Leica Dual-Camera 2.0 pentru Huawei P10 și Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition pentru Huawei P10 Plus) promit portrete artistice datorită detecției faciale 3D, iluminării dinamice, portrait enhancements, efectului bokeh natural si tehnologiei Huawei Hybrid Zoom.

“Cu un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți, noile modele Huawei din seria P oferă funcții foto avansate din punct de vedere tehnic și artistic.
Cu ajutorul unui algoritm nou pentru stabilirea profunzimii de câmp, efectul bokeh crează culori mai clare, mai detaliate și mai vii, în timp ce fundalul imaginilor rămâne neclar sau out-of-focus. Efectul de bokeh este disponibil pentru modurile RGB și monocrom, iar focalizarea poate fi schimbată după ce imaginea a fost surprinsă”, afirmă chinezii.

Huawei P10 Plus integrează sistemul Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care include noi lentile Leica SUMMILUX-H cu o apertură F/1.8. Aceste lentile versatile captează close-up-uri clare, instanee în mișcare și mai multă lumină în condiții de iluminare scăzută.

Dezvoltat în colaborare cu GoPro, Huawei P10 si Huawei P10 Plus integrează opțiunea Highlights, un tool online de editare care crează clipuri video dinamice, din imaginile și conținutul video al utilizatorilor, cu efecte de tranziție și coloane sonore.

Camera de selfie este de 8 megapixeli, având un senzor nou, mai luminos, și o apertură mai mare, F/1.9.
Huawei P10 si Huawei P10 Plus detectează automat dacă un utilizator este singur într-o fotografie de tip selfie sau împreună cu mai multe persoane. În cazul în care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle.
Telefoanele sunt propulsate de baterii de 3200 mAh pentru Huawei P10 respectiv 3750 mAh pentru Huawei P10 Plus şi se încarcă rapid prin Huawei Super Charge (5V / 4.5A).

Tehnologia Huawei SuperCharge include mecanismul de protecție Super Safe 5, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

UN SEMNAL MAI BUN
Pe de altă parte, telefoanele promit o recepţie mai bună decât modelele din anul trecut, graţie sistemului de antene 4×4 LTE MIMO și 2×2 Wi-Fi MIMO.

„Huawei P10 Plus dispune de sistemul de antene 4×4 MIMO (4 antene fizice), care suportă rețele 4,5G și permite conexiuni mai stabile și mai rapide, în mai multe zone, chiar și acolo unde semnalul este slab.
Ambele modele incorporează de asemenea un sistem de antene Wi-Fi MIMO 2×2 (două antene) pentru o acoperire mai bună și viteză mai mare. Pentru utilizatorii care își doresc o navigare mai precisă și mai rapidă prin intermediul hărților și a aplicațiilor, tehnologia Huawei HiGeo combină informații de tip Big Data pentru a permite detectarea locației, făcând posibilă navigarea ușoară aproape oriunde”, afirmă chinezii.

HUAWEI FIT

Huawei FIT este un ceas fitness, ușor și subțire, care monitorizează orice tip de activitate fizică, precum și calitatea somnului sau ritmul cardiac. În plus, utilizatorii își pot seta alarma, pot respinge apeluri sau pot primi recomandări în timpul antrenamentelor – după o cursă, ceasul afișează VO2 max, indicele ce măsoară cantitatea maximă de oxigen pe care un individ o poate utiliza în timpul antrenamentelor intense, timpul de recuperare și un scor al antrenamentului. Mai mult, Huawei Fit este primul dispozitiv care a obținut certificarea TÜV-WT, din punct de vedere al fiabilității și al preciziei în operare.