Primul trailer OFICIAL pentru The Avengers: Age of Ultron. Cel mai asteptat SF din 2015 (VIDEO)

Data: 23/10/2014 | Autor: .

The Avengers-Age of Ultron-gadgetreport.ro

Marvel a lansat oficial primul trailer al blockbuster-ului The Avengers: Age of Ultron, productie ce va ajunge in cinematografe in luna mai 2015. Expertii il considera, de pe acum, drept unul dintre cele mai spectaculoase filme ale anului.

The Avengers: Age of Ultron ii readuce in distributie pe Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, dar si pe noul erou, James Spader.

In The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane, acuzând oamenii că „nu vor să se schimbe”.

Din dezvăluirile regizorului şi scenaristului Joss Whedon, ştim deja că robotul începe o distrugătoare ofensivă împotriva umanităţii, considerând-o o plagă pe Terra.

Trailerul promite o mulţime de secvenţe de acţiune şi sugerează că membrii echipei Răzbunătorilor vor fi, rând pe rând, singuri în faţa atacurilor lui Ultron sau că se vor întoarce unii împotriva altora. Putem vedea şi armura Hulkbuster, singura în stare să-i ţină piept dezlănţuitului Hulk, relateaza Cinemagia.

Dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice, afirma ProCinema.