Primul trailer pentru ”The Fate of the Furious”, viral pe internet

Primul trailer pentru ”The Fate of the Furious”, viral pe internet

Primul trailer video pentru noul film din seria Fast & Furious, „The Fate of the Furious”, face furori pe internet. Clipul a adunat peste 4,8 milioane de vizualizări în numai câteva ore de la lansarea oficială, relatează GadgetReport.ro

Filmul „The Fate of the Furious”, a opta producţie din celebra serie de filme Fast & Furious, va debuta în cinematografe pe 14 aprilie 2017.

Actiunea filmului, regizat de cineastul F. Gary Gray, are in centrul ei o femeie misterioasa, interpretata de actrita sud-africana Charlize Theron, care il convinge pe Dom, personajul jucat de Vin Diesel, sa se alature lumii interlope. Intreaga echipa de colaboratori ai lui Dom este nevoita sa intervina pentru a stopa un anarhist care vrea ca lumea intreaga sa fie cuprinsa de haos

„Acum că Dom și Letty sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras, iar ceilalți membri au fost exonorați, echipa s-a apropiat destul de mult de aparența unei vieți normale.

Dar când o femeie misterioasă (Charlize Theron, n.red.) îl atrage pe Dom în lumea crimei, de care se pare că nu se poate distanța, el și cei mai apropiați ai lui vor trăi teste cum nu au mai fost văzute în trecut”, scrie în descrierea trailer-ului filmului „The Fate of the Furious”, postat pe canalul oficial de YouTube.


Pe lângă Vin Diesel, care a jucat în șase din cele șapte filme de până acum ale seriei, din distribuția „The Fate of the Furious” mai fac parte Scott Eastwood, Helen Mirren, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell.

Fast and Furious este una dintre cele mai profitabile francize din domeniul cinematografic.

Din păcate, pe parcursul filmărilor la Fast and Furious 7, Paul Walker ce juca rolului lui Brian și-a pierdut viața într-un accident rutier.

Actorul Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie 2013, a fost provocat de viteza excesivă, după cum a concluzionat poliţia din Los Angeles, la capătul unei anchete care a durat aproape patru luni.

Cel mai recent film din franciza de actiune ”Furios si iute”, intitulat ”Furios si iute 7”, dedicat regretatului actor Paul Walker, a fost lansat in 2015 si a inregistrat un succes colosal in box office-ul mondial, generand incasari de peste 1,5 miliarde de dolari.
“The Fate of the Furious” reprezinta primul film dintr-o noua trilogie in cadrul seriei ”Furios si iute”. Urmatoarele doua lungmetraje din aceasta serie vor avea premierele pe 19 aprilie 2019 respectiv 2 aprilie 2021.

Cele sapte lungmetraje lansate pana in prezent in franciza de actiune ”Furios si iute” au generat impreuna incasari de peste 3,9 miliarde de dolari.