Promotie neobisnuita: Cumperi un Galaxy Note, primesti 400 de lei pe card

Data: 6/03/2012 | Autor: .

Samsung si ING au lansat o promotie mai putin obisnuita. Le ofera tuturor celor care achizitioneaza un smartphone  GALAXY Note intre 5 martie și 15 aprilie 2012 400 de lei pe un card ING personalizat.

 In plus, clientii primesc si 6 luni de TV live, direct de pe smartphone, prin intermediul aplicatiei Seenow.

 Cu aplicatia Seenow, utilizatorii au acces gratuit, in timp real, la diverse statii TV si la filme, pentru o experienta de vizionare completa. Aplicatia este disponibila in varianta web, precum si pe Android Market.

 Pentru a beneficia de aceasta promotie, utilizatorii, dupa achizitia produsului, trebuie sa se inscrie pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania pana la data de 30 aprilie, prin intermediul tab-ului „Promoție Galaxy Note”.

 Pentru inscriere sunt necesare datele personale si codul IMEI al telefonului, ce poate fi aflat tastand *#06# direct de pe smartphone. Promotia este valabila pentru toate telefoanele Samsung GALAXY Note importate de Samsung Romania. Pentru mai multe detalii despre promoție, accesați https://www.facebook.com/SamsungMobileRomania.

Galaxy Note a fost lansat la nivel global in luna octombrie a anului trecut si a inregistrat pana in prezent vanzari de 2 milioane de unitati. Galaxy Note beneficiaza de un ecran HD Super AMOLED de 5.3”, precum si de S Pen integrat. Un review complet al telefonului puteti citi aici.

Telefonul costa in Romania, fara conectare,  intre 2200 si 2700 lei. Vezi o analiza comparativa aici.