Quantum of the Seas. Noi imagini de pe nava de croazieră desprinsă din Star Trek

Data: 28/10/2015 | Autor: .

Quantum of the Seas gadgetreport.ro

Compania Royal Caribbean International a construit cea mai luxoasă navă de croazieră, Quantum of the Seas. Jurnaliştii de la The Verge au fost la bordul ei şi au rămas uimiţi de dotările demne de Star Trek. Nava are, printre altele, doi barmani roboţi şi o macara care îţi permite să îţi faci selfie de la 20 de metri înălţime.

Quantum of the Seas cântăreşte 167.800 tone şi include 2090 cabine, 18 restaurante, o cameră pentru divertisment cu 450 de locuri şi o sală cu vedere panoramică de 270 de grade la mare. Nava are o lungime de aproape 350 de metri și 16 punți.

roboti barmani

Cel mai spectaculos element pe care-l va cuprinde noua navă de croazieră este “Steaua Nordului”, o capsulă din sticlă inspirată din celebra roată London Eye, din Marea Britanie. Pasagerii temerari (maximum 13 odată) au parte de o panoramă 360 de grade la aproape 100 de metri deasupra oceanului.

Quantum of the Seas le pune la dispoziția  turiștilor și alte facilități incluse în tariful croazierei, cum ar fi accesul la The Sea-Plex, cel mai mare complex sportiv și de divertisment, unde se pot plimba cu mașinuțele sau pot experimenta simulări de surfing.

Nava include şi o serie de ”balcoane virtuale”, adică niște ecrane uriașe care prezintă în cabine imagini din afara vaporului.

The most technologically advanced cruise ship in the worldThis cruise ship has robot bartenders.

Posted by The Verge on Sunday, October 4, 2015

Costul unei cabine începe de la 1.699 dolari pentru o călătorie de opt nopţi.