Razer a anunțat noile scaune de gaming ergonomice Razer Iskur

Data: 9/09/2021 | Autor: .

Razer a anunțat noile scaune de gaming ergonomice Razer Iskur

Razer a anunțat noile scaune de gaming ergonomice Razer Iskur. Noua versiune Razer Iskur Fabric folosește un material textil ultra-moale, rezistent la lichide, asigurând o experiență confortabilă, care rezistă în timp.

Materialul textil cu țesătură densă oferă o senzație deosebit de confortabilă, dar în același timp durabilă pentru a putea face față la condițiile de utilizare cotidiane, fiind rezistent la apă, ulei și murdărie. Noua versiune păstrează caracteristicile ergonomice deja bine cunoscute, inclusiv suportul lombar care asigură o postură perfectă. Iskur Fabric va fi disponibil și în mărime XL.

După recenta lansare a Iskur și  Iskur X în mărimea XL, gama de produse Iskur este acum completă. Versiunile XL sunt cu 15% mai mari decât modelele standard, asigurând mai mult spațiu pentru jucători printr-un spătar mai înalt și un șezut mai lat. Versiunea XL este ideală pentru utilizatori cu o înălțime de până  la 208cm și cu o greutate de până la 180kg, făcând gama accesibilă unui număr mai mare de utilizatori.

Iskur Fabric și XL Fabric sunt deja disponibile pe Razer.com, în magazinele RazerStore loca și în oferta partenerilor de retail autorizați.

Noul Iskur Fabric este disponibil la prețul de 549,99 Euro, în timp ce versiunea XL  poate fi achiziționată pentru prețul de 649,99 Euro.

Iskur  XL are prețul de 649,99 Euro, în timp ce versiunea XL a Iskur X,  are prețul de 599,99 Euro.