Razer Hammerhead Duo. Primele căști cu patru difuzoare

Razer Hammerhead Duo. Primele căști cu patru difuzoare

Razer anunță lansarea Hammerhead Duo, o pereche de căști intraauriculare bazate pe tehnologia dual driver, care promite un sunet clar și puternic,relatează GadgetReport.ro.

Căștile Hammerhead Duo se remarcă mai ales prin faptul că includ două difuzoare, calibrate special, în fiecare incintă intraauriculara.  Acestea colaborează pentru a livra un sunet perfect cu bași puternici produși de difuzoarele dinamice în combinație cu înalte clare livrate de difuzoarele cu armătură echilibrată.

Diferența majoră între Hammerhead Duo și căștile obișnuite, ce folosesc un singur difuzor în fiecare incintă acustică, este că permite o separare mai eficientă a sunetelor, ceea ce rezultă într-o experiență audio mai curată și lipsită de distorsiuni.

Căștile Razer Hammerhead Duo au fost concepute pentru a fi ușor de folosit și de purtat, păstrând în același timp un cadru de aluminiu și firul împletit, pentru a fi rezistente la provocările zilnice.

În pachet sunt incluse și trei tipuri de dopuri de silicon pentru a asigura o potrivire perfectă cu orice ureche și pentru a reduce nivelul zgomotului înconjurător. Conectorul de tip jack de 3.5mm permite conectarea Razer Hammerhead Duo atât la majoritatea telefoanelor inteligente, cât și la PC-uri, Mac-uri, console și altele.

“Noile Hammerhead Duo aduc un nou standard pentru cei mai pretențioși utilizatori sub forma tehnologiei ce folosește câte două difuzoare pentru fiecare incintă,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “Noile căști oferă o experiență audio curată și precisă, fiind confortabile și potrivite uzului zilnic, indiferent de locația utilizatorului.”

Noile Razer Hammerhead Duo sunt disponibile în două versiuni: Razer Hammerhead Duo, echipate cu microfon și cu o telecomandă pe fir pentru a controla volumul și pornirea/oprirea redării conținutului multimedia, respectiv versiunea Razer Hammerhead Duo – Compatible with the Nintendo Switch™.

A doua versiune a fost concepută în mod special pentru utilizatorii Nintendo Switch, având în plus un microfon ce poate fi pornit și oprit pentru a facilita o comunicare eficientă în jocuri sau pe durata conversațiilor telefonice. În plus, această variantă, cu sigla Razer argintie, include și un etui care ajută la transportarea căștilor și evitarea haosului din buzunare sau geantă.

Căștile Razer Hammerhead Duo sunt disponibile pe site-ul oficial Razer, la prețul de 59,99 Euro. Modelul compatibil cu consolele Nintendo Switch va fi valabil tot pe site-ul oficial începând cu prima săptămână a lunii iunie, la același preț de 59.99 Euro.

Acestea pot fi achizitionate și la nivel global începând cu trimestrul al II-lea din acest an. Pentru mai multe detalii, accesați acest link.