Razer lansează o nouă gamă de carcase cu răcire, pentru iPhone 11, iPhone X și Razer Phone 2

Data: 16/09/2019 | Autor: .

Razer lansează o nouă gamă de carcase cu răcire, pentru iPhone 11, X și Razer Phone 2

Razer a anunțat o gamă de carcase de protecție pentru telefoane mobile, care se bazează pe o nouă tehnologie de răcire. Această gamă este compatibilă cu noile modele de iPhone ce vor fi lansate în 2019 (iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max), dar și cu modelele de iPhone din 2018 (iPhone Xr, Xs, Xs Max) și Razer Phone 2. Noua gamă Razer Arctech™ folosește Thermaphene™, un strat special de disipare a căldurii proiectat de Razer, care reduce semnificativ temperaturile din timpul funcționării dispozitivelor mobile, relatează GadgetReport.ro

Telefoanele mobile din zilele noastre sunt capabile să ruleze aplicații grafice complexe, precum jocurile video, ceea ce face ca emisia de căldură să devină o problemă din ce în ce mai acută, mai ales că acest fenomen poate reduce performanța dispozitivului și să scadă considerabil durata de viață a bateriei, afectând astfel experiența de joc. Majoritatea carcaselor de pe piață exacerbează această problemă, blocând căldura între carcasă și telefonul mobil.

Carcasele Razer Arctech includ mai multe straturi de material termoconductor care disipează căldura în mod eficient, asigurând performanțe optime și o autonomie extinsă. Acestea au fost concepute pentru a asigura conectivitate fără probleme la diferitele tipuri de rețele, pentru a oferi o experiență de joacă fără compromisuri și streaming video fără întreruperi, totodată păstrând și funcționalitatea de încărcare wireless, prin intermediul încărcătoarelor certificate Qi.

“Utilizatorii de smartphone-uri vor să-și protejeze dispozitivele fără să fie afectate performanțele și durata de viață a bateriei,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Noile carcase Razer Arctech oferă cea mai bună protecție, un design cu stil și performanțe de răcire care asigură sesiuni de gaming extinse.”
Pierde căldura, câștigă jocul

Carcasele Razer Arctech sunt alcătuite din trei straturi:

Razer prezintă sistemul de răcire al noilor carcase

Razer prezintă sistemul de răcire al noilor carcase

• Stratul Thermaphene absoarbe și apoi înlătură căldura emanată de telefonul mobil, protejându-l în același timp de praf
• Un strat de microfibră asigură fixarea în siguranță a dispozitivului mobil, protejându-l de zgârieturi
• Exteriorul perforat al carcasei este realizat din policarbonat/elastomer termoplastic protejând telefonul de căzături și șocuri mecanice.

Thermaphene este un material termoconductor care disipează căldura. Teste independente au dezvăluit că Razer Arctech asigură temperaturi de funcționare cu până la 6° Celsius mai mici decât carcasele similare alături de care au fost comparate. Pe durata ciclului de teste de două ore, carcasele Razer Arctech au menținut dispozitivele mobile sub temperatura maximă de operare recomandată de producători, în timp ce modelele folosite ca termen de comparație au depășit acest nivel după doar 20 de minute de funcționare, fără să se observe îmbunătățiri până la sfârșitul testului.

Carcasele Razer Arctech sunt disponibile în două versiuni: Arctech Slim și Arctech Pro, ambele folosind tehnologia Thermaphene pentru performanțe de răcire îmbunătățite. Fiecare carcasă va fi disponibilă în culorile negru, Quartz (roz) și Mercury (alb).

Carcasele Razer Arctech Slim au fost proiectate pentru cei care vor protecție fără să crească sesizabil dimensiunile dispozitivului mobil. Concepute pentru a oferi o priză confortabilă, design-ul Arctech Slim complementează butonul și porturile de pe iPhone, oferind o experiență premium din punct de vedere al răcirii și al protecției de zgârieturi.

Modelele Razer Arctech Pro și Razer Arctech Pro THS Edition includ pe lângă suprafața rezistentă la zgârieturi, și patru pereți laterali proiectați să absoarbă șocurile mecanice, aceste modele fiind certificate pentru rezistența la căzături de la o înălțime de trei metri, oferind cea mai bună protecție pentru provocările utilizării cotidiene.

În momentul lansării, carcasele Razer Arctech vor fi disponibile pentru următoarele modele de telefoane mobile:
• iPhone XS
• iPhone XS Max
• iPhone XR
• iPhone 11
• iPhone 11 Pro
• iPhone 11 Pro Max
• Razer Phone 2

Razer Blue Light Screen Protector
Azi a fost anunțat și Razer Blue Light Screen Protector, un protector durabil de ecran, rezistent la zgârieturi. Acesta acționează și ca filtru de lumină albastră, astfel protejând atât ecranul de zgârieturi, cât și ochii utilizatorilor de efectele nedorite ale luminii albastre emise de ecranul telefonului.

Razer Blue Light Screen Protector filtrează lumina emisă de ecran și reduce chiar și reflectivitatea acestuia, păstrând însă claritatea și intensitatea culorilor afișate de ecran, astfel asigurând sesiuni mai lungi de gaming și de streaming.
Confecționat din sticlă securizată ultrasubțire și compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile inclusiv seria iPhone 11, Blue Light Screen Protector oferă funcționalitate tactilă completă și este compatibil cu tehnologia Apple Touch ID.

DESPRE RAZER ARCTECH SLIM
• Strat Thermaphene pentru disiparea eficientă a căldurii
• Canale de ventilație concepute pentru un flux de aer îmbunătățit
• Confort maxim prin compatibilitatea cu încărcarea wireless
• Conexiune la rețea fără probleme
• Acces intuitiv la butoane și porturi
• Design subțire și ergonomic pentru un confort practic

DESPRE RAZER ARCTECH PRO ȘI PRO THS EDITION
• Strat Thermaphene pentru disiparea eficientă a căldurii
• Canale de ventilație concepute pentru un flux de aer îmbunătățit
• Certificat să ofere protecție la căderi de până la 3 metri
• Confort maxim prin compatibilitatea cu încărcarea wireless
• Conexiune la rețea fără probleme
• Acces intuitiv la butoane și porturi

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE
Razer Arctech Slim
Prețuri de la 34.99 Euro
Razer Arctech Pro
Prețuri de la 44.99 Euro
Razer Arctech Pro THS Edition
Prețuri de la 49.99 Euro
Blue Light Screen Protector
Prețuri de la 44.99 Euro
Disponibile acum pe Razer.com și pe Amazon.com