Pennywise se întoarce în IT Chapter 2 (IT Capitolul 2)

Data: 9/09/2019 | Autor: .

Clovnul care a terorizat orașul Derry s-a întors pe marile ecrane,  în IT Capitolul 2. Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde a început totul, relatează GadgetReport.ro 

Povestea horror, plină de adrenalină,  este una excelentă, însă foarte lungă. Trebuie să te înarmezi cu popcorn, suc și multă răbdare pentru a vedea până la capăt filmul de 2 ore și 49 de minute.

Regizat de același Muschietti și scris de același Gary Dauberman, „It: Capitolul 2” povestește cea de-a doua jumătate a romanului semnat de Stephen King.

După succesul primului film, care s-a ridicat peste așteptările noastre, partea a-II-a reușește să încheie povestea așa cum se cuvine.

În noua producție, Gașca Rataților, 5 copii plecați pe drumuri diferite, se reunesc la aproape trei decenii de la evenimentele terifiante care i-au marcat pe fiecare dintre ei.

IT Chapter 2 reușește, încă o dată, să îmbine momentele horror cu cele de comedie și dragoste, într-o poveste originală.

Față de prima parte, acum experiența este chiar mai bine definită, cele cinci personaje, ajunse la maturitate, oferind o gamă mai largă de experiențe, în ton cu legătura specială care le leagă.

James McAvoy, în rolul lui Bill, Bill Hader (Richie Tozier), și mai ales Bill Skarsgård, în rolul lui Pennywise, dau un adevărat recital actoricesc în acest film.

Comparativ cu primul film,  „It: Capitolul 2”  vine cu un plus la capitolul efecte speciale și aduce, totodată, un strop de umor care reușește să detensioneze diferitele momente ale acțiunii.

Pe măsură ce „Ratații” petrec mai mult timp împreună, încep să-și amintească episoade importante din copilărie – atât momente plăcute, cât și traume – și redevin apropiați, iar povestea se încheagă excelent și nu plictisește.

Ecranizarea a fost vizionată în cadrul sălii IMAX, de la Cinema City, unde, datorită ecranului și sunetului excelent, am avut parte de cea mai bună experiență. Filmul este disponibil și în formatele 4DX și 2D.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.