RCS-RDS, ofertă specială pentru Digi Mobil

Data: 12/02/2015 | Autor: .

RCS-RDS-DIGI

Ofertă specială pentru clienţii care vor să îşi porteze numerele de telefon pe reţeaua Digi Mobil. Aceştia vor plăti 8 euro/lună (TVA inclusă), pentru un abonament Optim Nelimitat şi 6 euro/lună dacă optează pentru două abonamente de la RCS-RDS.

Oferta este valabilă până la 31 martie 2015 şi este destinată exclusiv persoanelor fizice care nu beneficiază in prezent de servicii fixe, Digi Net si Digi TV si care contractează abonamente pe o perioadă de 12 sau 24 de luni.

RCS-RDS Digi mobil nelimitat

În plus, abonatii existenti Digi Mobil care si-au portat anterior numarul de telefon in reteaua companiei si nu au servicii fixe Digi Net si Digi TV contractate, vor beneficia automat de noile tarife, in functie de numarul de abonamente Optim Nelimitat contractate. Reducerea la abonament se va regasi in facturile clientilor existenti incepand din luna martie, mai precizeaza compania in comunicat.

Clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate.

Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in unele retele internationale, internet mobil nelimitat in reteaua proprie si 100 MB/luna pentru date in roaming national, pe care clientii ii pot utiliza gratuit.

Abonatii RCS & RDS la serviciile Digi Net si Digi TV care achizitioneaza un abonament Optim Nelimitat platesc 5 euro/luna (TVA inclusa), iar la al doilea abonament achizitionat vor plati 4 euro/luna (TVA inclusa).

Abonatii companiei la unul dintre serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contracteaza doar un abonament Optim Nelimitat, platesc 7 euro/luna (TVA inclusa), iar la incheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/luna (TVA inclusa) pentru fiecare abonament in parte, mai precizeaza RCS-RDS.