ReINVENTAREA apei calde! Cum sa iti faci o cafea prin….inductie! (VIDEO)

Data: 23/10/2014 | Autor: .

Miito_USPStudioul de design danez Chudy and Grase se laudă că a reinventat..apa caldă. Compania a lansat proiectul unui gadget, denumit Miito, care poate încălzi orice lichid dintr-un pahar, cană, ibric sau caarafă prin…inducţie.

Potrivit unui studiu făcut de cei de la Chudy and Grase, atunci când vrem să ne facem un ceai sau o cafea, aproape de fiecare dată încălzim mai multă apă decât avem nevoie. Se spune că, adunată la nivelul Marii Britanii, energia risipită astfel este de ajuns pentru iluminatul unei nopţi pentru toate străzile din ţară.

Aşa că a apărut Miito, un gadget simplu care vine sub forma unei farfurii electrice şi a unei tije care se amplasează în dispozitivul unde se află lichidul pe care vrei să îl încălzeşti.

Dispozitivul principal încălzeşte tija prin inducţie care, la rândul ei, încălzeşte apa, cafeaua sau ceaiul din ceaşcă. Iar atunci când lichidul atinge temperatura dorită, se opreşte automat, intrând în Standby.

Forma dispozitivului a fost gândită de aşa natură încât să poată fi curăţată uşor, iar materialele folosite sunt foarte rezistente, astfel că nu se zgârie, decolorează etc.

Gadgetul ar urma să ajungă pe piaţă în 2015. Mai multe detalii aflaţi de aici.