Samsung anunta lansarea in Romania a Seriei G de frigidere

Data: 19/07/2011 | Autor: .

Samsung Electronics a lansat, marti, combina frigorifica Samsung G Series. Un produs A+++, dotat cu un Compresor Inverter Digital, noul sistem Eco Smart si iluminare laterala LED. Combina costa intre 2499 si 4499 lei in functie de modelul ales.

Noua combina frigorifica are o capacitate de pana la 400l. Cei 10 senzori Smart monitorizeaza constant nivelurile de temperatura si de umiditate, reusind sa controleze in mod eficient compresorul pentru a economisi energie si a oferi o racire optima.

Astfel, combina frigorifica poate mentine temperatura dorita fara a fi nevoiti sa porneasca si sa opreasca in permanenta compresorul. In plus, G Series Vacation Mode permite frigiderului sa functioneze in mod eficient atunci cand utilizatorii sunt plecati de acasa.

Dotat cu iluminare laterala LED, pentru luminozitate si confort, G Series este completat de un panou LED albastru,  ce ofera control total la o simpla atingere.

Dispozitivul este disponibil in Romania in mai multe marimi (cu o inaltime de 1,85 m, 1,92 m si 2,0 m) si intr-o gama larga de finisaje si optiuni, pentru a se potrivi cu stilul de viata al oricarui utilizator – de la albul clasic, la modernul otel inoxidabil ce reprezinta cele mai populare design-uri intalnite in Europa.

 „Centrul de interes al casei este bucataria, iar in centrul fiecarei bucatarii se afla frigiderul. Din ce in ce mai mult, utilizatorii cauta electrocasnice mai simple, intuitive, care se pot integra fara cusur in locuinta,” a declarat Lucian Ghitescu, managerul diviziei de Home Appliance la Samsung Electronics Romania.

 
Noul frigider Samsung G Series este disponibil in Romania de la inceputul lunii iulie, in magazinele retailerilor DOMO, Altex, Flanco. Sunt disponibile mai multe modele cu diferite culori si optiuni tehnice, iar pretul poate varia intre 2499 Lei si 4499 Lei in functie de modelul ales.