Samsung Ballie. Robotul spectaculos lansat la CES 2020

Data: 7/01/2020 | Autor: .

Samsung Ballie. Robotul spectaculos lansat la CES 2020

Sud-coreenii de la Samsung au prezentat la CES 2020, din Las Vegas, noul robot Samsung Ballie. Construit sub formă de bilă, în culori atractive, noul gadget inteligent a fost gândit să ofere o gamă largă de funcții, de la asistență și companie la servicii de securitate, relatează GadgetReport.ro

Dezvoltat sub forma unei bile care se deplasează cu ajutorul unei rotițe speciale, Samsung Ballie folosește inteligența artificială pentru a oferi tot felul de servicii, inclusiv să comunice cu utilizatorul.

Ballie este promovat drept un robot de companie care merge după tine prin casă, fiind un partener de joacă mai ales pentru copii și animalele de companie.

Samsung Ballie este, în același timp, și un robot de securitate, înregistrând imagini și sunet cu camera sa dedicată, atunci când cineva pătrunde în locuință.

Noul robot este promovat, de asemenea, ca asistent de fitness și un instrument pentru a ajuta persoanele în vârstă să se conecteze cu dispozitivele inteligente.

Într-un clip video de promovare, îl vedem pe Ballie cum deschide jaluzelele, pornește televizorul și un aspirator, pentru a curăța în urma unui câine.
Samsung nu a oferit niciun fel de informații legate de preț și data la care ar putea să înceapă să vândă un astfel de robot.