Samsung G9 și G7. Noua gamă de monitoare de gaming Odyssey lansată la CES 2020

Data: 8/01/2020 | Autor: .

Samsung G9 și G7. Noua gamă de monitoare de gaming Odyssey lansată la CES 2020

Samsung  a prezentat, în cadrul CES 2020 din Las Vegas, o nouă gamă de monitoare de gaming curbate. Modelul Samsung G9 – cu un display unic în industria de monitoare, de 49 de inch – și Samsung G7, disponibil în variante de 32 și 27 inch, alcătuiesc gama Odyssey, o serie regândită pentru a duce jocurile imersive la următorul nivel, relatează GadgetReport.ro 

Cele două monitoare din gama Odyssey vin cu o curbură extrem de profundă, fiind primele monitoare produse vreodată cu curbură de 1000R.

Performanțele acestora au fost certificate de către TÜV Rheinland, o organizație de certificare internațională de top care a acordat Samsung certificarea pentru primul display curbat de înaltă performanță de 1000R, precum și certificarea pentru Eye Comfort. Gamerii vor beneficia de un timp de răspuns de 1ms și o rată de refresh de 240hz RapidCurve™.

Cele mai noi monitoare de gaming Samsung vor fi compatibile cu NVIDIA G-SYNC®** și Adaptive Sync pentru DP1.4.

 Odyssey

Gama de monitoare Odyssey

Samsung G9 de 49 inch

G9 este primul monitor de gaming Dual Quad High-Definition (DQHD; cu o rezoluție de 5120×1440), cu o rată de refresh de 240Hz, un timp de răspuns de 1ms, un raport de aspect de 32:9, o curbură profundă și imersivă de 1000R și luminozitate maximă de 1000 cd/m2.

Monitorul dispune de tehnologia Quantum dot și de un panel HDR1000 VA care reproduce culori realiste și detalii vii. Combinația dintre timpul de răspuns rapid, curbura de 1000R și rata de refresh, elimină distragerile și lag-ul, creând tranziții de ecran ultra-rapide necesare în momentele critice ale jocului, în care și o fracțiune de secundă ar putea face diferența dintre victorie și înfrângere.

G9 are un design nou, cu un exterior alb lucios și un nucleu luminos futurist în spatele monitorului, care include 52 de culori și cinci efecte de iluminare. Design-ul și efectele luminoase unice completează perfect orice configurație de joc.

Samsung G7 de 32 de inch, respectiv 27 inch

Samsung G7 are același timp de răspuns rapid, rată de refresh și același display curbat ca G9, în două versiuni mai mici, de 32, respectiv 27 inch. Monitorul G7 cu Quad-High Definition (QHD; cu o rezoluție de 2560×1440), cu raport de aspect de 16:9 și cu panel HDR600 VA beneficiază de o luminozitate maximă de 600 cd/m2. În plus, ecranul QLED al monitorului G7 cu tehnologie Quantum dot oferă o gamă vastă de culori reproduse cu acuratețe, ce își păstrează claritatea chiar și în lumină puternică.

Monitorul G7 a fost complet regândit, cu un design nou, un exterior negru mat, elegant și un nucleu luminos care își poate modifica intensitatea sau schimba culoare în timpul jocului, în funcție de preferințele jucătorilor. În plus, G7 vine cu forme noi, luminoase și dinamice, integrate în rama monitorului.