Samsung ES 9000. Cum arata televizorul de 36.999 lei (VIDEO)

Data: 7/11/2012 | Autor: .

Samsung a dat publicitatii un clip video in care prezinta povestea din spatele televizorului ES9000 Smart TV LED de 75 de inch (189 centimetri), unul dintre cele mai spectaculoase gadgeturi de acest tip din lume.

In materialul video, expertii de la Samsung afirma ca designul televizorului a  fost ales din peste 15.000 de variante, iar constructia prototipului a necesitat 24.000 de ore de studiu.

ES 9000 este pentru gama televizoarelor Samsung ceea ce Galaxy S III reprezinta pentru divizia de smartphone-uri – adica produsul de top.

GadgetReport.ro a prezentat recent acest televizor. ES9000 Smart TV LED de 75 de inch (189 centimetri) prezinta, pe lângă diagonala uriasa, o ramă curbată cu o grosime de numai 7,9 mm. ES9000 integrează și o cameră video, care se retrage în ramă atunci când nu este folosită.

ES9000 include gama completă de funcţii Samsung Smart TV – Smart Interaction, Smart Content şi Smart Evolution – care a fost introdusă anul acesta pe gama Smart TV. Aceste funcţii permit utilizatorilor să controleze şi să interacţioneze cu televizoarele lor într-un mod mai intuitiv şi să aibă acces la un conţinut mai bogat ce poate fi transmis şi pe alte dispozitive.

De asemenea, funcţiile permit utilizatorilor accesarea celor mai noi componente hardware şi software, pentru a primi permanent actualizări pentru Smart TV-urile lor. În plus faţă de funcţiile deja existente, ES9000 este prevăzut și cu tehnologia Sound Share, cea mai nouă funcţie pentru Smart TV, care conectează automat, prin intermediul tehnologiei wireless, sistemul audio al televizorului la alte sisteme audio (precum Samsung Seria 6 şi Seria 7).

ES9000 vine cu un nou procesor dual-core, care permite acestora descărcarea şi rularea simultană a mai multor aplicaţii în timpul navigării pe Internet. Experienţa Smart TV reproiectată pentru ES9000 este completată de calitatea imaginii, asigurata de  tehnologiile Samsung, precum Micro Dimming Ultimate şi Precision Black, care asigura culori şi detalii mai bogate, contrast mai mare şi o claritate sporită.
ES9000 este disponibil în România la un preţ estimat de 36.999 lei.