Samsung Galaxy A80, disponibil în România. Telefonul cu cameră rotativă

Data: 1/07/2019 | Autor: .

Samsung Galaxy A80, disponibil în România. Telefonul cu cameră rotativăSamsung anunță lansarea noului Galaxy A80 pe piața românească. Pentru prima oară pe un device Galaxy, Galaxy A80 este echipat cu camera triplă rotativă Samsung, relatează GadgetReport.ro

Telefonul îl găsiți la prețul de 2299 lei, într-o ofertă excelentă, împreună cu o baterie mobilă de 5600 mAh, pe acest LINK.

Camera triplă rotativă Samsung oferă lentile de înaltă calitate, atât pe față cât și pe spate, care vă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă filmați cu camera frontală sau cu cea de pe spate, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

Indiferent dacă vă plimbați pe munte în timpul zilei sau vă bucurați de mâncarea de la un festival de street food, Galaxy A80 vă permite să realizați fotografii clare indiferent dacă e zi sau noapte, cu camera principală de 48MP. Acum, cu obiectivul Ultra Wide cu un unghi de vizibilitate de 123 de grade , puteți să fotografiați sau să transmiteți live video-uri.

Camera de adâncime 3D de pe Galaxy A80 vă permite să suprindeți subiectul fotografiei în profunzime, astfel încât puteți crea clipuri cinematografice cu momentele voastre preferate cu ajutorul funcțiilor precum Live Focus Video. În plus, modul Super Steady Video permite realizarea clipurilor la calitatea cea mai bună, fără a fi tremurate.
Samsung Galaxy A80 are primul ecran Samsung Infinity Display, un ecran FHD + Super AMOLED de 6,7 inci fără margini. Cu un raport de afișare de 20:9, noul ecran New Infinity Display vă oferă o experiență multimedia completă. Experiența audio-vizuală trece către un al nivel datorită Dolby Atmos, atunci când utilizați căști sau difuzoare Bluetooth.

Samsung Galaxy A80 oferă și Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur și convenabil în aplicații și în website-uri prin senzorul de amprentă.

Datorită funcției Intelligent Performance Enhancer, Galaxy A80 va fi cât se poate de rapid și nu vă va lăsa la nevoie. Software-ul său de optimizare a performanței alimentat de AI maximizează puterea procesorului, memoria RAM și capacitatea bateriei, adaptând eficiența Galaxy A80 la nevoile voastre zilnice.

Samsung Galaxy A80 vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White și Phantom Black. Opțiunile de culoare Angel Gold și Ghost White vin cu nuanțe de roz și respectiv albastru.
Pentru mai multe informații despre Galaxy A80, intrati AICI.

Samsung Galaxy A80 – specificații de produs *

 

  Galaxy A80
Display** 6.7-inch FHD+ (1080×2400) Super AMOLED,

New Infinity Display

Camera rotativă***

(frontală/ de pe spate)

Main: 48MP, F2.0

Ultra Wide: 8MP, F2.2 (123°)

3D Depth

Corp 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
AP Octa Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa)
Memorie 8 GB RAM

128 GB Stocare internă

Baterie**** 3,700mAh (typical)

25W Super Fast Charging

Sistem de operare Android 9.0 (Pie)
 

Autentificări biometrice

On-Screen Fingerprint
Culoare Phantom Black, Angel Gold, Ghost White

* Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, avantajele, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare.

** Ecranul măsurat în diagonală, sub forma de dreptunghi complet, fără a se ține cont de colțurile rotunjite

*** Unghiul de vizibilitate ajustat pentru selfie mode pe Ultra Wide Camera

**** Valoarea tipică testată în condiții de laborator de la terți. Capacitatea nominală (minimă) este mai mică. Pentru mai multe informații, accesați www.samsung.com.