Vrei un telefon pentru Netflix, Youtube și jocuri? De ce să alegi Razer Phone 2

Data: 28/06/2019 | Autor: .

Vrei un telefon pentru Netflix, Youtube și jocuri? De ce să alegi Razer Phone 2Într-o piață a smartphone-urilor extrem de aglomerată, să găsești un telefon care să îți satisfacă toate pretențiile poate fi o misiune cu adevărat imposibilă. Chiar dacă ai un buget de peste 1000 de euro, tot îți va fi greu să alegi între flagshipurile de la Samsung, Huawei, Apple sau Sony. Dacă vrei să folosești telefonul mai mult pentru filme și jocuri, o variantă excelentă este Razer Phone 2, un telefon prea puțin cunoscut, însă extrem de performant, relatează GadgetReport.ro

De cele mai multe ori, dincolo de apeluri, folosim telefonul pentru browsing pe internet, pentru a sta de vorbă cu prietenii pe Facebook, pe Instagram sau pe Whatsapp. Apoi o bună parte din timp îl folosim pentru a vedea clipuri pe Youtube sau filme și seriale online, pe Netflix sau HBO Go.

În fine, atunci când avem timp, ne și jucăm ceva game-uri, în general unele ușurele, mai mult de fun decât la modul pro pentru că, bineînțeles, pentru gaming ai nevoie de o consolă sau de un PC cu specificații pe măsură.

Razer Phone 2 vine să acopere mare parte din aceste obiceiuri. La puțin peste 500 de euro cât costă la Orange, un preț la jumătate față de majoritatea flagship-urilor, acest telefon este imbatabil la raportul preț-calitate.

Ecranul 16:9, unul dintre puținele cu această specificație din piață, redă conținutul video fără întreruperi, fluent, fiind, de altfel, și singurul telefon din lume cu o rată de refresh incredibilă, de 120 Hz.

Nu este un 4K ci mai degrabă un 3K, însă care se vede excelent. Și mai e un aspect la care Razer Phone 2 excelează – sunetul. Acest telefon oarecum ieftin pentru specificațiile sale, are două difuzoare stereo cu Dolby Atmos care redau sunetul mai bine decât orice flagship din prezent.

În concluzie, cu acest telefon vei vedea filmele, clipurile de pe Youtube și serialele Netflix la un standard excelent, mai ales că nu au enervantele notch-uri de pe flagship-urile lui 2019.

În ceea ce privește jocurile, cu Razer Phone 2 te poți juca fără problemă orice joc din Google Play, grație procesorului Snapdragon 845 și mai ales celor 8 GB de RAM.

Filme, jocuri, browsing fără niciun fel de lag. Tu ce îți mai dorești de la un telefon? Să faci poze și să filmezi? Razer Phone 2 este unul dintre puținele telefoane care permit înregistrarea video 4K la 60hz. Iar fotografiile sunt optime. Nu sunt la nivel pro, însă au destulă claritate și luminozitate cât să le folosești pe social media fără probleme.

În concluzie, dacă vrei un telefon solid din toate punctele de vedere, cu un look aparte, mergi în magazinele Orange și testează Razer Phone 2. Noi l-am testat în cadrul Orange Smartphone Tester și  ne-a plăcut.