Samsung Galaxy Fold. Imaginile prezentate, din greșeală, de Samsung Vietnam

Data: 4/02/2019 | Autor: .

Samsung Galaxy Fold. Imaginile prezentate, din greșeală, de Samsung VietnamSamsung Vietnam a lansat, cel mai probabil din greșeală, un teaser video în care prezintă o parte dintre tehnologiile Samsung, printre care se află și un telefon pliabil. Este vorba, mai mult ca sigur, de Samsung Galaxy Fold, primul smartphone cu ecran pliabil pe care compania ar urma să îl prezinte în luna februarie, alături de noua generație Galaxy S10, relatează GadgetReport.ro

Clipul video, retras între timp de pe internet, dar preluat de multe alte site-uri, prezintă un telefon cu un ecran care acoperă toată partea frontală a telefonului. Galaxy Fold ar urma, cel mai probabil, să aibă un display flexibil de 4.58 inch, cu rezoluție 840 x 1960 pixeli, care să se transforme foarte ușor într-o tabletă cu ecran de 7,3 inchi, cu o rație de 4.2:3, cu 420 ppi și o rezoluție de 2152 x 1356 Pixeli.

Potrivit AndroidPolice, clipul video prezintă o combinație de hardware actual (Galaxy Note 9) și tehnologie în faza de concept (o oglindă controlată de gest și un dispozitiv care transformă Note 9 într-un gadget cu ultrasunete)

GadgetReport.ro relata, recent, că Samsung Galaxy Fold va ajunge pe piață la un preț pe măsura tehnologiei revoluționare, între 1500-2000 de euro.

Telefonul, despre care se știu destul de puține lucruri la nivel oficial, va ajunge pe piață sub denumirea SM-F900F, mai întâi în piețele europene și apoi în restul lumii.

Samsung a înregistrat deja marca Galaxy Fold în Turcia și există semnale că brandul a fost înregistrat și în alte țări. Sud-coreenii ar fi ales să renunțe la denumirea de Galaxy X pentru a se diferenția față de generațiile Galaxy S10 și iPhone X.

Sud-coreenii și-au propus să producă, în prima fază, cel puțin 1 milion de telefoane, iar apoi să extindă producția în funcție de solicitări.

Potrivit surselor citate de Korea Times, telefonul va fi mult mai subțire decât cel prezentat în cadrul Conferinței Dezvoltatorilor Samsung, acolo unde detaliile de design au fost atent ascunse în lumina difuză care a însoțit prezentarea. Display-ul Infinity Flex folosește un mix de polimeri speciali care înlocuiesc sticla și care asigură flexibilitatea și durabilitatea ecranului.

Samsung a anunțat că lucrează și la o nouă platformă software care va pune în valoare posibilitățile oferite de ecranele flexibile.

Samsung Galaxy Fold va beneficia, cel mai probabil, de noul procesor neural Exynos, ce va fi prezent şi pe Galaxy S10, alături de 6-8 GB de RAM şi un spaţiu de stocare de 256 GB. Telefonul ar urma să includă slot microSD şi să beneficieze de încărcare wireless.

Galaxy Fold, primul telefon flexibil Samsung, va debuta pe piață la un preț surprinzător