Samsung Galaxy Gear 2 va fi mult mai ieftin. Ti-ai cumpara un smartwatch?

Data: 11/02/2014 | Autor: .

Samsung-Galaxy-Gear-2

Samsung pare sa fi inteles, in sfarsit, ca n-are mari sanse sa faca profit daca vrea sa vanda ceasuri la 300-400 de dolari. La banii astia, poti sa iti iei un ceas automatic de firma, sanatos, care merge perfect si nu trebuie sa il pui in priza in fiecare seara.

GadgetReport.ro estima inca de la lansarea primului Samsung Galaxy Gear ca ceasul nu va face mare branza in piata gadgeturilor. Am testat ceasul si am relatat, pe larg, despre minusurile importante si enervante ale acestui produs, de la cureaua seaca, cu aspect ieftin, la autonomia foarte redusa si mai ales pretul astronomic pentru un astfel de gadget.

Sud-coreenii par sa fi inteles ca, daca vor sa aiba un cuvant de spus in piata, trebuie sa vina cu un gadget simplu si la un pret decent.

Astfel ca, la Barcelona, la finalul acestei luni, vor lansa a doua versiune a smartwatch-ului. Samsung Galaxy Gear 2 va veni, cel mai probabil, cu un ecran Full HD, un procesor de 1 Ghz, 1 GB de RAM si o baterie care ii va creste autonomia la 48 ore.

Un alt aspect important este ca smartwatch-ul ar urma sa fie compatibil cu toate telefoanele moderne pe Android si, posibil, si cu cele pe Windows si chiar si cu Iphone.

Poate cea mai importanta noutate o va reprezenta insa pretul. Potrivit unor zvonuri din presa internationala, ceasul ar urma sa coste 200, maxim 250 de dolari. Adica intre 700 si 1000 de lei. Galaxy Gear 1 costa, in prezent, 1300-1500 lei.