Samsung Galaxy S IV, primul telefon cu procesor Octa Core (VIDEO)

Data: 24/01/2013 | Autor: .

samsung-logo

Samsung va lansa cea de-a patra generatie a smartphone-ului Galaxy pe data de 22 martie, in cadrul Mobile Unpacked. Potrivit Asia Economic News, sud-coreenii nu s-au decis inca in privinta locatiei, pe lista scurta aflandu-se Londra, New York si Seul.

Potrivit publicatiei, noul telefon va veni cu un ecran de 5 inch, Full HD la 1080p. Pe langa imaginea incredibila, noul ecran SUPER AMOLED va consuma cu 25% mai putina energie si va permite producatorului sa il foloseasca inclusiv in gadgeturi cu forme curbe, asa cum arata, de altfel,prototipul prezentat de GadgetReport.ro.

Galaxy S IV ar urma sa fie primul telefon din lume ce va rula noul procesor Exynos 5 Octa (8-Core) alaturi de o placa ARM’s Mali-T658 GPU.

Lista specificatiilor mai include 2 GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 2600 mAh.

Galaxy S IV ar urma sa vina in doua culori – alb si negru, si sa se incarce wireless. Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.

GadgetReport.ro a prezentat, recent, un material video care prezinta un studiu de design cu noul telefon. Materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.