Samsung Galaxy S IV se lanseaza in ianuarie la CES?

Data: 19/11/2012 | Autor: .

Samsung grabeste lansarea noului Galaxy S IV la Consumer Electronics Show, in luna ianuarie 2013, relateaza, pe surse, presa internationala.

Telefonul ar urma sa vina cu un spectaculos ecran de 5 inch Full-HD AMOLED la 1080p.

Initial, surse din piata afirmau ca smartphone-ul era programat sa fie lansat cel mai devreme la Mobile World Congress in februarie.

Potrivit BGR, sud-coreenii au facut deja toate pregatirile pentru lansarea primului lor telefon Full-HD, la rezolutia 1920×1080 pixeli si 441 pixeli/inch.

Ecranul, din relatarile producatorilor, ar urma sa depaseasca cu mult concurenta, fiind, de altfel, principalul atuu al noului telefon.

PotrivitGSM Arena, cel mai probabil noul telefon va rula chipset-ul Exynos 5, prezent pe noul Chromebook si pe Samsung Nexus 10.  Chipset-ul va asigura telefonului performante quad-core la 2GHz si va aduce procesorul grafic Mali-658 GPU.

Asa cum GadgetReport.ro a mai scris, telefonul va continua liniile de design “inspirate de natură” ale generaţiei actuale.

In plus, noul telefon va avea o baterie mai puternica. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software.