Samsung Galaxy S IV va avea un ecran indestructibil

Data: 7/12/2012 | Autor: .

Sud-coreenii de la Samsung pregatesc un ecran indestructibil pentru noul telefon Galaxy S IV, gadget ce ar urma sa fie lansat in luna aprilie 2013. Potrivit Reuters, ecranul va fi realizat dintr-un plastic special UBP,  imposibil de spart, fapt anticipat de GadgetReport.ro inca din primavara.

Mai mult, acest tip de ecran este precursorul ecranelor flexibile care, cel mai probabil, le vom vedea din toamna anului viitor.  Noua tehnologie va face telefonul si mai subtire.

Ecranul va avea o diagonala de 4.99 inchi Super AMOLED Full HD (1080p) si rezolutia 1920×1080 pixeli cu 441 pixeli/inch.

Ecranul, din relatarile producatorilor, ar urma sa depaseasca cu mult concurenta, fiind, de altfel, principalul atuu al noului telefon.

PotrivitGSM Arena, cel mai probabil noul telefon va rula chipset-ul Exynos 5450 Cortex-A15 CPU, prezent pe noul Chromebook si pe Samsung Nexus 10. Chipset-ul va asigura telefonului performante quad-core la 2GHz si va aduce procesorul grafic Mali-658 GPU.

Galaxy S IV va veni cu o camera spectaculoasa, de 13 MP, capabila sa inregistreze in Full HD.

Asa cum GadgetReport.ro a mai scris, telefonul va continua liniile de design “inspirate de natură” ale generaţiei actuale.

In plus, noul telefon va avea o baterie mai puternica. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software.