Trei aplicatii cu care trimiti felicitari de Craciun de pe smartphone (VIDEO)

Data: 7/12/2012 | Autor: .

 

Apple CardsInk Cards by Sincerely si Touchnote sunt trei aplicatii gratuite, disponibile atat pentru iPhone si iPad cat si pentru gadgeturile cu Android, care iti ofera posibilitatea de a realiza si trimite felicitari de Craciun personalizate.

Cele trei aplicatii includ o gama larga de modele de design, pentru toate sarbatorile, de la Craciun la Anul Nou, zile de nastere si alte petreceri speciale. Aplicatiile iti permit, totodata, sa incarci poze din telefon sau de pe Facebook si sa le personalizezi.

Odata realizata felicitarea, o incarci pe site in formatul dorit. Noi va recomandam 5″ x 7″. Firmele aflate in spatele aplicatiilor se ocupa de tiparirea si trimiterea acesteia la adresa indicate de tine.

Pretul este intre 0,99 si 4,99 dolari, in functie de calitate, marime etc. pentru fiecare felicitare. La cat de interesante sunt sabloanele si cat de inedita este ideea, noi spunem ca merita.

In plus, poti alege pachete de felicitari, care costa ceva mai ieftin per bucata.

Felicitarile ajung la destinatar in maxim o saptamana, spun cei de la allthingsd.com. Urmariti mai jos un clip video in care sunt prezentate cele trei aplicatii.