Samsung Galaxy Note 10 debutează pe 7 august

Data: 19/06/2019 | Autor: .

Samsung Galaxy Note 10 debutează pe 7 augustDupă eșecul primului smartphone pliabil, Galaxy Fold, amânat pe termen nedeterminat, sud-coreenii de la Samsung se pregătesc să lanseze un telefon mult așteptat. Phabletul Galaxy Note 10 ar urma să debuteze pe 7 august, în cadrul unui eveniment programat la Barclays Center din Brooklyn, New York, relatează GadgetReport.ro

Potrivit unor surse citate de CNET, campania de promovare a noului telefon va fi una spectaculoasă, pe măsura inovațiilor aduse de noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 10 va fi disponibil în numai puțin de patru versiuni, cu dimensiuni de 6.28 respecitv 6.75 inchi și configurații celulare diferite – 4G și 5G.

Spre deosebire de seria Galaxy S10, noul Note nu va mai avea niciun buton fizic și nici jack pentru căștile de 3.5 mm. Va include însă clasicul stylus, elementul definitoriu al seriei Note.

Galaxy Note 10 va fi propulsat de același procesor Exynos de pe Galaxy S10, va include 8-10 GB de RAM ȘI trei sau patru camerE, în funcție de versiune, aceleași de pe Galaxy S10 5G.

Telefonul ar urma să ajungă în magazine cel mai devreme la 1 septembrie.