Samsung Galaxy Note 10, pregătit de lansare

Data: 11/07/2019 | Autor: .

Samsung Galaxy Note 10, pregătit de lansareSamsung va lansa noua generația Galaxy Note 10 pe 7 august, în cadrul evenimentului Unpacked 2019. Phabletul se anunță a fi cel mai puternic și performant telefon lansat în istoria Samsung, relatează GadgetReport.ro

După ce au eșuat cu lansarea Galaxy Fold, primul lor telefon pliabil, sud-coreenii încearcă să-și refacă imaginea cu noul Samsung Galaxy Note 10, un phablet spectaculos care apare, în premieră, în randările pentru media.

Potrivit unor surse citate de mysmartprice, campania de promovare a noului telefon va fi una spectaculoasă, pe măsura inovațiilor aduse de noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 10 va fi disponibil în numai puțin de patru versiuni, cu display-uri Super AMOLED QHD+ de 6.28 respectiv 6.75 inchi, cu HDR10+, și configurații celulare diferite – 4G și 5G.

Spre deosebire de seria Galaxy S10, noul Galaxy Note 10 nu va mai avea niciun buton fizic și nici jack pentru căștile de 3.5 mm. Va include însă clasicul stylus, elementul definitoriu al seriei Note, dar și un senzor de amprentă ultrasonic, în display.

Galaxy Note 10 va fi propulsat de același procesor Exynos de pe Galaxy S10 (Snapdragon 855 în altă configurație), va include 8 GB de RAM, și trei sau patru camere, inclusiv cu un senzor 3D ToF, în funcție de versiune, aceleași de pe Galaxy S10 5G.

Galaxy Note 10 va rula Android 9 Pie și va include difuzoare stereo, GPS, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC, USB Type-C, DeX, Samsung Pay.

Telefonul, în varianta Note10+ va avea o baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 25W și încărcare reversibilă, alături de certificare IP68 pentru rezistența la apă.

Telefonul ar urma să ajungă în magazine cel mai devreme la 1 septembrie la un preț de peste 1000 de euro.