Vodafone Red Infinity. Primele abonamente 5G, lansate în România

Data: 26/06/2019 | Autor: .

Vodafone Red Infinity. Primele abonamente 5G, lansate în RomâniaVodafone a lansat, în premieră națională, primele abonamente 5G, odată cu extinderea acoperirii 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia. Vodafone Red Infinity 17 şi Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce oferă trafic de date nelimitat în reţeaua operatorului, relatează GadgetReport.ro

Vodafone oferă telefonul Xiaomi Mi Mix 3 128GB Dual SIM 5G cu abonamentul Vodafone Red Infinity 17, la prețul de 17 euro/lună, la o rată de 25 de euro/euro și un avans de 216 euro. În cadrul abonamentului, clienții au acces nelimitat la internet 5G, minute și SMS-uri in orice retea nationala si in roaming in SEE, alături de 1000 minute internationale.

Cu abonamentul RED INFINITY 25, la prețul de 25 euro/lună, telefonul poate fi cumpărat cu o rată de 30€/lună și avans de 96€. În cadrul abonamentului, clienții au acces nelimitat la internet 5G, minute și SMS-uri in orice retea nationala si in roaming in SEE, alături de 1000 minute internationale.

Prețurile sunt valabile pentru abonamentele pe 2 ani. Primele zone in care Vodafone a inceput acoperirea 5G sunt zone din cadrul oraselor Bucuresti, Cluj Napoca si Mamaia.

„Suntem foarte mândri să fim printre puținii operatori de la nivel global și primul din România care au lansat servicii și ofertă comercială 5G. Acest lucru vorbește despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovație, nu doar la nivel local, dar și la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menținem angajamentul de a ne continua misiunea și investițiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generație pentru a susține și a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.

Clienții pot beneficia de noua ofertă în magazinele Vodafone România, în cele ale partenerilor și pe site-ul companiei.