Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai performant telefon din istorie

Data: 27/07/2017 | Autor: .

Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai performant telefon din istorie

Samsung Galaxy Note 8 va avea cele mai spectaculoase specificaţii hardware din istoria telefoniei mobile. Phabletul, pe care sud-coreenii îl lansează oficial pe 23 august, la New York, va depăşi, ca dotări, marea majoritate a laptopurilor de ultimă generaţie, relatează GadgetReport.ro

Noi informaţii, pe surse, vin să susţină faptul că Galaxy Note 8 va avea specificaţii fără precedent în istoria producătorului sud-coreean. În varianta de top, cunoscută sub numele de Emperor Edition, phabetul va include 6 GB de RAM şi un spaţiu de stocare de 256 GB. În varianta standard, telefonul va include 64 sau 128 GB.

Aceste specificaţii vor fi completate de un procesor Exynos 8895/Snapdragon 835 CPU, in funcţie de regiune, şi o baterie de 3,300mAh, cu încărcare rapidă.

Din punct de vedere vizual, Galaxy Note 8 va semăna cu Galaxy S8, cu un ecran de 6,3 inchi edge-to-edge Infinity Display, întins pe 90% din suprafaţa telefonului. Diferenţa o va constitui prezenţa stylus-ului S Pen, facilitatea unică dezvoltată pentru seria Note.

Telefonul va rula Android 7.1.1 Nougat (ulterior Android O) şi va costa 1.100 de dolari. Va fi cel mai scump telefon produs de sud-coreeni.

La capitolul foto/video, smartphone-ul va dispune de un sistem foto cu două camere – fiind primul flagship Samsung care foloseşte o astfel de tehnologie.

Fiecare dintre cele două camere foto va avea 12 MP, iar în imediata lor apropiere va fi plasat senzorul de amprente. Galaxy Note 8 va avea o camera de selfie de 8 MP.

Spre deosebire de generaţia Galaxy S8, phabletul va include difuzoare stereo AKG şi un buton virtual dedicat asistentului Bixby.

Telefonul se va încărca wireless şi va avea scaner de iris.

Mai multe amănunte aflaţi din linkul de mai jos

Galaxy Note 8 debutează într-o nouă culoare, “Deep Blue”