Samsung Galaxy J2 Pro. Smartphone-ul care are interzis la internet

Data: 13/04/2018 | Autor: .

Samsung Galaxy J2 Pro. Smartphone-ul care are interzis la internetSud-coreenii de la Samsung au anunţat lansarea unui smartphone ieftin şi cu o caracteristică mai puţin obişnuită. Samsung Galaxy J2 Pro a fost gândit şi dezvoltat să nu poată intra, sub nicio formă, pe internet, relatează GadgetReport.ro

Cu Samsung Galaxy J2 Pro, sud-coreenii ţintesc în principal elevii şi studenţii care vor să nu fie distraşi de ,,atracţiile” de pe internet. Neavând acces de pe telefon la tentaţiile web-ului, aceştia se vor putea concentra pe învăţat.

O altă ţintă pentru Samsung o reprezintă bătrânii care nu sunt interesaţi decât să poată să comunice verbal cu rudele şi, cel mult, să folosească telefonul pentru a face fotografii.

Dincolo de absenţa conexiunii la date mobile şi Wi-Fi, Samsung Galaxy J2 Pro are specificaţii decente, absolut suficiente pentru o experienţă de utilizare optimă. Telefonul prezintă un ecran de 5-inch qHD Super AMOLED, un procesor de 1.4GHz quad-core, 1,5 GB de RAM, 16 GB spaţiu de stocare extensibil prin microSD şi o baterie de 2600 mAh.

La capitolul camere, Samsung Galaxy J2 Pro oferă una principală de 8 MP şi o alta de selfie de 5 MP.

Samsung nu spune nimic despre sistemul de operare însă, din imagini, cel mai probabil este o versiune de Android optimizată, însă nu de ultimă generaţie.

Telefonul va fi lansat în iunie, în culorile negru şi auriu, mai întâi în Coreea de Sud şi apoi în restul lumii, la preţul aproximativ de 185 de dolari.