Samsung Galaxy S7 edge, in Blue Coral

Data: 1/11/2016 | Autor: .

Samsung Galaxy S7 edge, in Blue Coral

Sud-coreenii de la Samsung au lansat o noua versiune pentru smartphone-ul Galaxy S7 edge. Este vorba de Blue Coral, care aduce telefonului un look fresh, „inspirat de natura”, asa cum afirma cei de la Samsung.

Potrivit sud-coreenilor, culoarea este una „sofisticata”, fiind o combinatie de doua tonuri de albastru bleu-marin. Aceasta este cea de-a şasea versiune de culoare pentru Samsung Galaxy S7 edge, alături de White Pearl, Silver Titanium, Black Onyx, Gold Platinum şi Pink Gold.

Samsung Galaxy S7 edge Blue Coral

Telefoanele în versiunea Blue Coral vor fi disponibile din luna noiembrie pe plan internaţional, posibil şi în România.

Samsung Galaxy S7 edge Blue Coral 1

Samsung Galaxy S7 are un procesor octa-core Exynos 8890, 4 GB de RAM, spaţiu de stocare de 32 GB extensibil prin microSD.

La capitolul camere, avem una dual-pixel, de 12 MP, cu f/1.7, dimensiune a senzorului de 26mm, iar a pixelului de 1.4 microni, detecție de fază, OIS, LED flash, detecție a feței și a zâmbetului, HDR, panorama. Camera secundară este de 5 Megapixeli cu f/1.7, dimensiune a senzorului de 22mm. Telefonul rulează Android 6.0.2 Marshmallow si este disponibil în Romania la preturi între 2300 şi 3700 lei.

blue-coral-galaxy-s7-edge-6-720x405

CITIŢI ŞI:

10 sfaturi dacă vrei să-ţi cumperi Galaxy S7/S7 Edge

Samsung Galaxy S7. Păreri bune, dar şi rele. Merită noul flagship?