Vernee Apollo Lite, cel mai ieftin smartphone deca-core, vândut la 179 de dolari

Data: 31/10/2016 | Autor: .

Vernee Apollo Lite, cel mai ieftin smartphone deca-core, vândut la 179 de dolari

Dacă vă doriţi un smartphone de ultimă generaţie, cu procesor deca-core, ecran mare Full HD şi un preţ foarte bun, o bună alegere poate fi telefonul Vernee Apollo Lite, un gadget care este disponibil într-o promoţie flash, la numai 179,99 dolari, adică aprox.720 de lei, relatează GadgetReport.ro

Vernee Apollo Lite este unul dintre cele mai bune telefoane alternativă la iPhone şi smartphone-urile Samsung, LG, Sony şi HTC. Pe multe dintre gadgeturile consacrate le depăşeşte la specificaţiile tehnice.

vernee-apollo-lite-display-igzpProducătorul chinez îl promovează drept cel mai ieftin deca-core din lume. Vernee Apollo Lite
Telefonul este propulsat de un procesor Helio X20 deca-core, tactat la 2,3 Ghz, care, impreuna cu memoria de 4 GB, ruleaza un sistem de operare Android 6.0 pe 64 biti.

Combinatia hardware este una foarte buna, avand in vedere ca telefonul a adunat, in testul Antutu, aproape 95.000 de puncte, cu mult peste telefoanele care au preturi similare.

Vernee Apollo Lite are un spaţiu de stocare de 32 de GB, extensibil prin card pana la 128 GB.

Un alt atuu important pentru acest telefon îl reprezintă ecranul, un display produs de Sharp, de 5,5 inchi, cu rezolutie Full HD, acoperit cu Corning Gorilla 5 (2.5D Touch Panel).

Ecranul este prins într-o carcasă subţire, din aluminiu (Metal Uni-body), care arată excelent, având în vedere preţul foarte mic al telefonului.

Un unboxing al smartphone-ului Vernee Apollo Lite îl vedeţi în clipul video de mai jos.

vernee-apollo-lite-ofertaVernee Apollo Lite are o camera principala Samsung S5K3P3, de 16 MP, cu autofocus PDAF si F 2/0, care inregistreaza video inclusiv in 4K, si o camera de selfie SAMSUNG S5K5E2 de 5.0MP.

La capitolul dotări, telefonul este dual SIM 4G (Cat 6), are USB Type C, un sensor de amprentă, Bluetooth, radio, 802.11a/b/g/n wireless internet etc.

Vernee Apollo Lite are o baterie de 3180 mAh, cu incarcare rapidă. Preţul normal al telefonului este de 229,99 dolari, asa ca oferta, de 179,99 dolari, este una excelentă. Trebuie să vă grăbiţi, pentru că sunt numai 300 de telefoane disponibile la acest preţ.

Mai multe detalii despre Vernee Apollo Lite aflaţi de pe acest LINK.