Samsung Galaxy S7, prezentat sub apă, într-o piscină

Data: 23/02/2016 | Autor: .

samsung galaxy s7 prezentat sub apa

Operatorul american T-Mobile a lansat cel mai original unboxing pentru noua generaţie Samsung Galaxy S7 / S7 Edge. Pentru a demonstra rezistenţa la apă, unul dintre testerii de la T-Mobile a intrat cu un smartphone într-o piscină.

În clipul video postat pe Youtube, Des Smith parcurge toate etapele unui unboxing obișnuit, doar că se află sub apă. Întreg exerciţiul este unul funny, descrierea gadgetului fiind destul de greu de înţeles, însă ne ajută subtitrarea.

Ce este important şi relevant este faptul că telefonul rezistă la apă fără nicio problemă până la 30 de minute.

Telefoanele Galaxy S7 / S7 Edge reprezintă o evoluţie semnificativă faţă de seria S6. Au ecrane QHD, camere mai bune, permit adăugarea unui Sd Card pentru a beneficia de mai mult spaţiu, sunt rezistente la apă şi praf şi au baterii peste nivelul generaţiei anterioare.

Pentru un utilizator obişnuit, diferenţa de performanţă la nivel hardware va fi însă aproape insesizabilă, iar la nivel de design, doar logo-ul S7 va face diferenţa.

În rest, de pe noua generaţie S7 lipsesc câteva dintre dotările pe care concurenţa le-a introdus în standard, precum conectorul USB Type C, iar carcasa de sticlă le face la fel de vulnerabile ca şi pe cele din seria S6.

Vor fi de ajuns dotările lui S7 pentru ca telefonul să vândă mai bine decât S6? Rămâne de văzut.

Smartphone-urile Samsung Galaxy S7 și S7 Edge vor putea fi achiziționate începând cu 11 martie.

Galaxy S7, cu 32 GB, costă 678 euro la liber, fără abonament, iar S7 Edge 799 euro. În România, cei care le vor precomanda le vor primi pe 8 martie, alături de un dispozitiv Samsung Gear VR.

Primele teste cu Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Rezultatele, peste aşteptări