Samsung Galaxy S8. Posterul oficial şi informaţii de ultimă oră

Data: 17/03/2017 | Autor: .

Samsung Galaxy S8. Posterul oficial şi informaţii de ultimă orăSud-coreenii se pregătesc de lansarea celui mai spectaculos smartphone pe care l-au construit vreodată, iar presa internaţională continuă să prezinte imagini şi detalii de ultimă oră despre modelul Galaxy S8, pe care îl vom vedea oficial pe 29 martie, în cadrul evenimentului special organizat la New York, relatează GadgetReport.ro

Sammobile prezintă astăzi posterul de promovare a noii generaţii Galaxy S8, care are în prim-plan litera S. Posterul confirmă, totodată, că telefonul va putea fi cumpărat din luna aprilie. În Coreea de Sud, precomenzile vor începe pe 7 aprilie, iar în România, cel mai probabil din 15 aprilie.

Dincolo de artificiul interesant de design, care transformă litera S în 8, în presa internaţională apar noi informaţii despre specificaţiile telefoanelor Galaxy S8 şi S8 Plus.

Relatările vin să confirme faptul că generaţia S8 va avea o cameră principală de 12 MP, cu dual-pixel autofocus, la fel ca S7, însă cu îmbunătăţiri importante în ceea ce priveşte înregistrarea video. Potrivit Naver, camera de pe Galaxy S8 va putea înregistra video la 1000 fps, graţie DRAM-ului dedicat.

Şi noul Xperia XZ premium, de la Sony, are o performanţă similară, camera de 19 MP (IMX400) fiind capabilă să înregistreze 960fps.

Camera de selfie a Galaxy S8, pe de altă parte, va fi una nouă – un senzor de 8 MP, cu autofocus.

De asemenea, noul telefon va include o cameră de 3.7 MP RGB dedicată senzorului care scanează irisul. Aceasta va permite deblocarea telefonului şi plăţile prin Samsung Pay fără să mai fie nevoie de o parolă, folosind identificarea cu faţa utilizatorului.
Samsung va prezenta două telefoane pe 29 martie, în cadrul evenimentului de la New York – un S8 cu ecran de 5,8 inchi şi un Galaxy S8 Plus cu display de 6,2 inchi, ambele cu rezoluţie 2960×2400 WQHD+ OLED.

S8 va avea un ecran mai mare, extins pe aproape toată partea frontală a telefonului, iar butonul fizic de Home va fi înlocuit cu unul virtual.

Galaxy S8 va fi propulsat de o baterie de 3000 mAh, iar Galaxy S8 Plus de una de 3,500mAh, ambele cu încărcare rapidă, inclusiv wireless.

S8 va fi vândut în două versiuni hardware, una cu procesor Snapdragon 835 (in SUA, Japonia şi China) şi o alta cu Exynos 8895, pentru Europa şi celelalte ţări ale lumii. Galaxy S8 va avea 4 GB de RAM, însă va exista şi o versiune cu 6 GB de RAM, special pentru piaţa sud-coreeană şi cea din China.

Seria Galaxy S8/S8 Plus va fi disponibilă în versiunile Pearl Black, White, Gold, Orchid, Black şi Silver. Alte culori urmează să fie lansate pe parcursul acestui an, după aceeaşi reţetă ca şi în cazul seriei S7.

Samsung se aşteaptă să vândă 40-45 milioane de telefoane S8/S8 Plus, faţă de recordul de 52 de milioane de Galaxy S7 vândute până acum.