Cele mai spectaculoase imagini cu noul iPhone 8

Data: 15/03/2017 | Autor: .

Cele mai spectaculoase imagini cu noul iPhone 8

Noul iPhone 8, pe care Apple îl va lansa în acest an, va fi cel mai spectaculos smartphone lansat în istoria producătorului american. GadgetReport.ro a adunat, într-un material, toate imaginile video care anticipează noul smartphone.

Clipurile video prezintă modelul premium de iPhone 8 , care va avea un ecran de 5,8 inchi OLED, intins pe toată suprafaţa frontală a telefonului. Interesant este că, deşi display-ul va fi mai mare, gadgetul nu va depăşi dimensiunile unui smartphone de 4,7 inchi.

Asta pentru că ecranul va elimina, practic, marginile telefonului, iar butonul clasic de Home şi butoanele de control vor fi înlocuite cu unele virtuale.


Lansat la 10 ani distanţă de la primul iPhone, modelul premium iPhone 8, care ar urma să coste peste 1000 de dolari, va avea o carcasă din sticlă, senzor de recunoaştere facială şi încărcare wireless.

Dincolo de modelul de 5,8 inchi, Ming Chi Kuo afirmă că Apple va lansa şi alte două versiuni ceva mai ieftine, de 4,7 respectiv 5,5 inchi, cu ecrane LCD.

În carcasă, Apple va dota telefonul cu un procesor A11 pe 10 nm, 4/6 GB de RAM şi un spaţiu de stocare de 64/128/256 GB. Telefonul va rula noul sistem de operare ios 11 care va include, în premieră, facilităţi pentru experienţa VR (realitatea virtuală).

iPhone 8 va intra pe internet la viteze de 600 Mbps, graţie modemului Intel 7360 LTE. Rămâne un semn mare de întrebare legat de această dotare cât şi despre senzorul de iris şi bateria noului telefon, despre care se speculează că ar urma să aibă 3350 mAh.

În privinţa camerelor, iPhone 8 ar urma să vină cu una de selfie, de 4 MP, şi o alta dual-lens de 16 MP, cu stabilizare optică. Telefonul va înregistra şi reda clipuri la rezoluţie 4K.

KGI Securities estimează că Apple va investi masiv în promovarea noului smartphone şi că, astfel,  va vinde peste 100 de milioane de iPhone-uri în 2017, dintre care 60% vor fi din modelul premium, cu ecran OLED.