Noi imagini prezintă spectaculosul Samsung Galaxy S8 şi noile sale aplicaţii

Data: 14/03/2017 | Autor: .

Noi imagini prezintă spectaculosul Samsung Galaxy S8 şi noile sale aplicaţii

Presa internaţională continuă să prezinte informaţii şi imagini în premieră cu noul smartphone Galaxy S8, pe care sud-coreenii de la Samsung îl vor prezenta pe 29 martie. Galaxy S8 şi S8 Plus ar urma să ajungă în magazine abia pe 21 aprilie, la preţuri cuprinse între 800 şi 1000 de euro, relatează GadgetReport.ro

Potrivit celor mai noi informaţii, prezentate de Sammobile, seria Galaxy S8/S8 Plus va fi disponibilă în versiunile Pearl Black, White, Gold, Orchid, Black şi Silver. Alte culori urmează să fie lansate pe parcursul acestui an, după aceeaşi reţetă ca şi în cazul seriei S7.

Imaginile vin să confirme informaţiile cunoscute deja – S8 va avea un ecran mai mare, extins pe aproape toată partea frontală a telefonului, iar butonul fizic de Home va fi înlocuit cu unul virtual.

Sammobile prezintă şi mai multe screenshot-uri cu noile aplicaţii pe care Samsung le va lansa pentru S8, printre care Samsung Smart Switch, un software care permite utilizatorilor să transfere foarte uşor de pe telefonul vechi pe cel nou numerele de telefon, adresele de email, muzica, fotografiile şi setările.

Aplicaţia este disponibilă şi pentru celelalte telefoane Samsung, însă noua variantă va avea un look fresh şi specificaţii suplimentare.

Imaginile confirmă, totodată, că noul launcher Samsung va include iconuri cu marginile ceva mai rotunjite şi cu o serie de widget-uri în premieră.

Cum ne-a obişnuit deja, Samsung va prezenta două telefoane pe 29 martie, în cadrul evenimentului de la New York – un S8 cu ecran de 5,8 inchi şi un Galaxy S8 Plus cu display de 6,2 inchi, ambele cu rezoluţie 2960×2400 WQHD+ OLED.

Galaxy S8 va fi propulsat de o baterie de 3000 mAh, iar Galaxy S8 Plus de una de 3,500mAh, ambele cu încărcare rapidă, inclusiv wireless.

S8 va fi vândut în două versiuni hardware, una cu procesor Snapdragon 835 (in SUA, Japonia şi China) şi o alta cu Exynos 8895, pentru Europa şi celelalte ţări ale lumii. Galaxy S8 va avea 4 GB de RAM, însă va exista şi o versiune cu 6 GB de RAM, special pentru piaţa sud-coreeană şi cea din China.

Samsung se aşteaptă să vândă 40-45 milioane de telefoane S8/S8 Plus, faţă de recordul de 52 de milioane de Galaxy S7 vândute până acum.