Samsung Galaxy Z Fold Tab, primele imagini. Un nou pliabil revoluționar

Data: 2/06/2021 | Autor: .

Dincolo de noile modele Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3, care ar urma să debuteze în luna iulie, sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unei noi game de produse, iar primul dintre acestea se anunță a fi  Samsung Galaxy Z Fold Tab.

Samsung Galaxy Z Fold Tab ar urma să devină realitate în 2022. Samsung a depus deja cererile de brevet la OMPI, cât și la USTPO, sub numele – „Metodă și dispozitiv pentru furnizarea interfeței utilizatorului în dispozitivul electronic cu afișaj pliabil”.

În esență, Samsung Galaxy Z Fold Tab ar urma să vină cu un ecran uriaș prinse în două balamale. Când este complet pliat, spațiul lăsat de cele două secțiuni exterioare este suficient pentru a adăposti un S Pen și o cameră triplă amplasată vertical.

Dispozitivul poate fi utilizat în trei configurații posibile: complet deschis, pliat pe o parte sau complet pliat. Interfața se adaptează de îndată ce schimbarea este detectată.

Samsung a patentat anterior pliabile multifuncționale ca acesta. Pliabilul Galaxy S pe care Samsung l-a arătat luna trecută arată că compania are cu siguranță mai multe soluții de design diferite înainte de a decide pe care să-l adauge la gama Z. Acestea fiind spuse, este posibil ca un dispozitiv ca acesta să nu ajungă niciodată pe piață, iar randările pe care le vedeți să fie doar exerciții de imagine.

Galaxy Z Fold 3 a intrat deja în producție

Între timp, un lucru este sigur. Galaxy Z Fold 3 a intrat deja în producție, iar primele dispozitive pliabile să ajungă la clienți la sfârșitul lunii iulie sau începutul lui august, împreună cu următorul smartphone Galaxy Z Flip .

Samsung a prognozat recent că se așteaptă să vândă 7 milioane de dispozitive pliabile în 2021.

Sud-coreenii mizează puternic pe afișajele flexibile atât pentru dispozitivele proprii, cât și pentru alți producători OEM.

Ar trebui să vedem o creștere a numărului dispozitivelor pliabile. Va fi interesant să vedem dacă piața va accepta permanent aceste soluții tehnologice.