Samsung Galaxy Z Fold3 5G va primi un Note Pack gratuit

Data: 10/08/2021 | Autor: .

Noi informații interesante ies la iveală cu numai o zi înainte de evenimentul Samsung Unpacked 2021, acolo unde sud-coreenii vor lansa noile telefoane pliabile Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3.

În cadrul Galaxy Unpacked 2021 vom vedea, dincolo de noile generații de telefoane pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, noua serie de ceasuri inteligente Galaxy Watch 4 și căștile Galaxy Buds 2.

Cunoscutul twitter Snoopy afirmă că Samsung va face o surpriză uriașă celor care precomandă Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Aceștia vor primi un Note Pack gratuit.

Pachetul constă dintr-un capac flip S Pen (S Pen inclus) și un încărcător, probabil de capacitate de 25W.

Dincolo de gift-ul în sine, decizia vine să speculeze faptul că Galaxy Z Fold3 5G nu va include un încărcător în cutie.

Viitorul Z Fold3 de la Samsung va fi primul Galaxy pliabil care va putea fi controlat cu un S Pen.

Telefonul va avea un S Pen special cu un vârf retractabil, astfel încât să nu zgârie afișajul.

Atât Galaxy Fold, cât și Galaxy Z Fold2 au avut suprafețe de afișare incredibil de fragile, dar se așteaptă ca ecranul lui Z Fold3 să fie semnificativ mai bun.

Știm deja că Samsung Galaxy Z Fold3 va avea ecrane de 120Hz (afișaj intern și extern), iar ecranul intern va include, în premieră, o cameră sub ecran. Altfel spus, nu va mai avea un decupaj în ecran pentru senzor.

Va fi un senzor de 4MP cu pixeli mari, pentru a putea trece de ecran.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G va avea prețuri ce vor porni de la  1900 euro în Europa și va ajunge în magazine la începutul lunii septembrie.

Samsung, mișcare surprinzătoare! Cât vor costa Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3

Rezistele la apă, nu și la praf

Galaxy Z Flip 3 va avea o carcasă mai solidă și un afișaj pliabil mai durabil. De asemenea, va avea un ecran de acoperire mai mare, un procesor mai rapid, software de ultimă generație și viteze de încărcare mai mari.

Galaxy Z Fold 3 va fi mai subțire, va veni cu un procesor mai rapid, o cameră selfie sub afișaj, camere îmbunătățite și compatibilitate S Pen .

Max Weinbach afirmă că Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 vor avea un rating IPX8. Dacă aceste informații sunt adevărate, smartphone-urile pliabile de la Samsung ar putea rămâne protejate chiar și atunci când sunt scufundate în apă (până la 1,5 m timp de 30 de minute). Este similar cu ratingul IP al smartphone-urilor Galaxy S21 Ultra și Galaxy Note 20 Ultra .

Totuși, smartphone-urile pliabile nu vor fi rezistente la praf, ceea ce este de înțeles, având în vedere piesele mobile din balama.

Cu toate că Samsung a dezvoltat un mecanism asemănător unei perii care elimină particulele de praf din zona balamalelor, se pare că nu este suficient pentru a obține un grad de protecție suficient la praf.

Ce știm sigur este că noile telefoane vor fi mai subțiri, mai compacte și mai durabile. În afară de caracteristicile IP, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 au, de asemenea, o protecție a ecranului UTG (Ultra Thin Glass) mai durabilă și un spațiu mai mic între cele două părți atunci când sunt pliate.

Samsung Galaxy Z Fold3 va fi ceva mai subțire decât seria anterioară, cu o grosime de numai 6,4 mm când telefonul este deschis.

Galaxy Z Fold3 5G va avea 128.1 x 158.2 x 6.4 mm când este închis, păstrând astfel forma ergonomică adusă de generația anterioară.