Samsung grabeste lansarea Galaxy Note 5 (VIDEO)

Data: 19/05/2015 | Autor: .

Galaxy-Note-5-7-574x304

Sud-coreenii de la Samsung ar putea devansa lansarea phabletului Galaxy Note 5 din septembrie in luna iulie, in tentativa de a contracara oferta principalului lor rival, Apple, relatează Cultofandroid, care citeaza surse oficiale.

În condiţiile în care Apple ar urma sa lanseze în septembrie noile iPhone 6s si iPhone 6s Plus, Samsung spera ca prin devansarea lansarii oficiale a noului telefon sa ii acorde acestuia un plus la capitolul vanzari.

Sud-coreenii au invatat din experienta amara a lui Galaxy S5, a carui vanzari au dezamagit, influentate fiind de lansarea seriei iPhone 6.

Potrivit site-ului sud-coreean WhoWired, Galaxy Note 5 este pregatit sa fie lansat in iunie sau iulie.

Surse citate anterior de GadgetReport.ro afirma ca telefonul va fi, printre altele, primul gadget din lume cu ecran 4K OLED.

Potrivit unor randari aparute pe internet, Samsung Galaxy Note 5 va urma noua linie de design inaugurata odata cu S6, urmand sa vina cu un profil din metal si sticla, cu o grosime de numai 7,9 mm si care seamana destul de mult cu iPhone 6 Plus. Mai multe detalii despre noul telefon aflati de AICI.