Samsung lanseaza dual-sim-ul Galaxy Ace Duos

Data: 29/05/2012 | Autor: .

Samsung a anuntat, marti, lansarea noului smartphone Galaxy Ace Duos, un terminal care iti ofera posibilitatea de a avea simultan doua numere de telefon. Este, din acest punct de vedere, unul dintre cele mai interesante de pe piata, mai cu seama ca ruleaza si Android.

 Telefonul are un display touchscreen de 3,5 inch TFT LCD cu o rezolutie multumitoare de 320X480, ecran care se prezinta decent chiar si in conditii de luminozitate puternica.

Gadgetul are un procesor de 832 Mhz, o memorie interna de 3 GB si ruleaza Android 2.3. Nu va trece pe IceCream Sandwich (Android 4.0) pentru ca nu are destule resurse.

Insa, pentru o utilizare normala, fara prea mari pretentii, telefonul arata si se misca foarte bine. Are doua camere, dintre care cea principala de 5 Mp cu  Auto Focus

Single Shot, Smile Shot, Panorama Shot, si se leaga la internet prin Wi-Fi si HSDPA 7.2 Mbps. In rest, notam prezenta modulului Bluetooth 3.0 si clasicelor radio FM cu RDS si A-GPS.

 Telefonul are o baterie de 1,300 mAh despre care Samsung spune ca asigura un timp de vorbire de  2G/ 1,000 minute, 3G/ 390 minute si standby : 2G/ 520 hours, 3G/ 410 hours. Ramane de vazut. In general, din datele prezentate de producatori, taiati cam 20-30%.

In esenta, principala sa atractie este dual-sim-ul. Din aceasta perspectiva, gadgetul este unul excelent.

Galaxy Ace Duos va fi lansat in iulie in magazine. Pretul nu a fost anuntat. Cel mai probabil va fi undeva in jurul nivelului de 250 dolari.

Mai multe amanunte aflati din comunicatul de presa de mai jos.

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitală şi tehnologii de convergenţă, a prezentat noul Samsung GALAXY Ace. Telefonul este proiectat pentru utilizatorii cu o viaţă activă, care nu fac compromisuri în privinţa stilului sau confortului.

Noul GALAXY Ace DUOS va fi disponibil și în România începând cu luna iulie a acestui an.

Pornind de la succesul popularului GALAXY Ace, GALAXY Ace DUOS combină designul premium şi performanţa sporită cu experienţa smart oferită prin sistemul Dual SIM, care le permite utilizatorilor să îşi gestioneze atât aspectele legate de munca, cât şi viaţa personală, cu un singur smartphone. De asemenea, utilizatorii pot să folosească planuri de tarifare diferite pe cele două cartele SIM, având posibilitatea de a le schimba în funcţie de preferințe sau de costuri.

 

„Dotat cu opțiunea Dual SIM, conectivitate sporită şi funcţii performante, GALAXY Ace Duos îmbină design-ul atractiv şi performanţa, pentru a întâmpina nevoile consumatorilor”, a declarat JK Shin Preşedinte al IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung. „Venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi le propunem produse care le fac viața mai ușoară, prin extinderea gamei de dispozitive smart GALAXY, ce continuă să câştige teren în rândul celor mai populare şi recunoscute branduri mobile din lume.”

 

Sistemul Dual SIM al lui GALAXY Ace DUOS le aduce mai multă flexibilitate utilizatorilor, oferindu-le posibilitatea să gestioneze două numere de telefon diferite de pe un singur smartphone. Sistemul unic Dual SIM Samsung redirecţionează automat apelurile primite pe SIM-ul 2, chiar dacă utilizatorul este pe conectat la SIM-ul 1. Acest lucru asigură gestionarea permanentă a activităților legate de muncă şi a vieţii personale, fără a pierde vreun apel. 

 

GALAXY Ace DUOS este construit plecând de la stilul GALAXY Ace. Atractiv, compact şi ultra modern, acesta este un dispozitiv care completează stilul oricărui utilizator. Are un display touch de 3,5’’, care le permite utilizatorilor să vadă mesaje, conținut multimedia şi să navigheze pe web. Conectivitatea HSDPA 7.2 oferă performanţă la navigarea pe internet şi descărcare rapidă a conţinutului, astfel încât utilizatorii să îşi poată echilibra sarcinile personale şi profesionale cu uşurinţă. În plus, aceștia pot beneficia de camera de 5MP pentru a face poze şi videoclipuri la o calitate extraordinară şi a le împărtăşi cu cei dragi.

 

De asemenea, pe lângă putere şi conectivitate, GALAXY Ace DUOS oferă o experienţă bogată şi intuitivă, aşa cum utilizatorii se aşteaptă de la un produs din gama GALAXY. Interfaţa Samsung Touchwiz le permite utilizatorilor să navigheze pe telefon uşor şi fluent. Memoria internă de 3GB asigură suficient spaţiu pentru stocarea de videoclipuri, muzică şi imagini. În plus, ChatON, serviciul de comunicare Samsung, care conectează utilizatorii de pe orice platformă într-o singură comunitate, le permite utilizatorilor să fie în permanentă legătură cu contactele şi conţinutul relevant pentru ei.

 

Specificaţii Samsung GALAXY Ace DUOS

 

Reţea

HSDPA 7.2 Mbps 900/2100EDGE/GPRS 850/ 900/1800/1900

Display

 3.5” HVGA (320×480) TFT-LCD

SO

 Android 2.3 (Gingerbread)

Procesor

 832MHz

Camera

Principală (Spate): 5 Mega pixel Auto Focus camera- Single Shot, Smile Shot, Panorama Shot

Video

 Codec: MPEG4/H263/H264/VC-1Format: 3gp(mp4), WMV (asf), MKV, FLVVGA Video Player & Recorder (640 x 480) @ 30fps

Audio

 Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+/OGG/WMA/AMR-NB/
AMR-WB/WAV/MID/AC3/IMY/FLAC/XMF eACC+

Music player cu SoundAlive

Radio FM şi RDS

3.5mm Ear Jack & Speaker

Funcții adiționale

Samsung Touchwiz UXServiciu de comunicare mobil Samsung ChatON

Samsung Social Hub

– Integrează SNS, email, şi calendar
– Integrează Calendar (Google/MS Outlook)

SwypeDocument ViewerMulti-touch zoom-in & outA-GPS

Servicii mobile Google™

 Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude
Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk,
Google Places, Google Navigation, Google Downloads

Conectivitate

 WiFi 802.11 (b/g/n)

USB 2.0

Tehnologie Bluetooth v 3.0

Senzori

Accelerometru, Busolă Digitală

Memorie

3GB memorie internă + 512MB (RAM) + slot microSD (până la 32GB)

Dimensiuni

112.74 x 61.5 x 11.5 mm, 122g

Baterie

1,300 mAh

Timp de vorbire : 2G/ 1,000 minute, 3G/ 390 minute

Standby : 2G/ 520 hours, 3G/ 410 hours