Samsung lansează primul monitor cu funcție de încărcare wireless

Data: 28/07/2015 | Autor: .

Samsung SE370

Samsung vine cu o inovaţie interesantă în lumea tehnologiei, menită să elimine cablurile de pe birou. Monitorul Samsung SE370 îţi permite, dacă ai un telefon compatibil (Galaxy S6 sau S6 Edge), să îl aşezi în apropierea acestuia şi îl încarci wireless, cu ajutorul funcţiei integrate.

Disponibil cu diagonale de 23,6 și 27 de inci, modelul Samsung SE370 este compatibil cu toate dispozitivele mobile care utilizează standardul de încărcare wireless Qi, dezvoltat de Wireless Power Consortium (WPC).

SE370 integrează porturile de încărcare disponibile până acum pe alte ecrane într-o singură zonă circulară de încărcare wireless. Utilizatorii își pot așeza acum dispozitivul pe suprafața de încărcare, iar procesul se face automat, fiind confirmat de o lumină LED care se aprinde atunci când telefonul se încarcă.

Monitorul Samsung  SE370 îţi permite, dacă ai un telefon compatibil (Galaxy S6 sau S6 Edge), să îl aşezi în apropierea acestuia şi îl încarci wireless, cu ajutorul funcţiei integrate.Modelul SE370 asigură o experiență de vizualizare confortabilă prin panelul performant Plane-to-Line-Switching (PLS). Panelul PLS le oferă utilizatorilor un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, claritate și culori puternice la o luminozitate de până la 300 cd/m2.

Cu ajutorul tehnologiei AMD Freesync, monitorul sincronizează rata de refresh a ecranului cu rata cadrelor generate de placa grafică AMD a utilizatorului, pentru a reduce latența și lag-ul în timpul sesiunilor de jocuri sau al redării video.

În plus, timpul de răspuns de 4 milisecunde al monitorului permite urmărirea scenelor de acțiune în cel mai fluid mod, fără efecte de bluring sau ghosting, în timp ce un mod unic optimizat pentru jocurile video poate fi activat prin simpla apăsare a unui buton. Acest mod detectează schimbări și corectează imaginile blurate, îmbunătățește culorile și contrastul pentru vizibilitate sporită.

Funcția Eco Saving Plus a monitorului reduce luminozitatea ecranului pentru mai multă eficiență energetică. În plus față de cele două setări standard, o setare auto reduce consumul energie cu aproximativ 10%, bazându-se pe luminozitatea părților întunecate ale ecranului în modul auto on-screen display (OSD). Pentru un impact mai redus asupra mediului înconjurător, partea din față a monitorului, suportul și circuitele sunt construite fără PVC.

Specificații tehnice

Model S24E370DL S27E370DS
Ecran Diagonală 23.6” (16:9) 27” (16:9)
Tip panel PLS
Rezoluție 1920×1080
Timp de răspuns 4ms
Luminozitate 250 cd/m2 300 cd/m2
Contrast 1000:1 (typical)
Unghi de vizualizare (H/V) 178°/178°
Design Culori Ramă și suport : alb lucios /C/R : White High Glossy cu ToC
Interfață 1 HDMI(1.4), 1 DP(1.2), 1 D-Sub
Compatibilitate SO Windows*, Mac
Funcții Wireless Charging, Eco Saving Plus, Magic Bright, Magic Upscale, Game Mode, Eye Saver Mode, Flicker Free, FreeSync, Image Size