Samsung pluseaza: un nou smartphone si o tableta 4G

Data: 29/08/2011 | Autor: .

Samsung pregateste lansarea, la expozitia IFA din Berlin (2-7 septembrie), a doua noi gadgeturi, telefonul Galaxy S II LTE si tableta Galaxy Tab 8.9 LTE, ambele cu tehnologie 4G, care asigura o viteza de cinci ori mai mare decat HSPA+.

Tehnologia LTE permite descarcarea datelor cu o viteza de peste 100 Mbp/s si uploadarea acestora cu 50 Mbp/s.

„Odata cu introducerea Galaxy S II LTE si Galaxy Tab 8.9 LTE, vom aduce performantele acestor dispozitive la un nivel cu totul nou. LTE redefineste experienta utilizatorilor, facand posibila deschiderea unor posibilitati complet noi ale acestor gadgeturi in ceea ce priveste vizualizarea, partajarea, calitatea si conectivitatea”, a declarat JK Shin, presedinte si sef comunicatii mobile pentru business in cadrul Samsung, citat de engadget.com

Telefonul Samsung Galaxy S II LTE prezinta un procesor dual core de 1,5 GHz, ecran Super AMOLED Plus de 4,5 inch, camera foto de 8 MP si sistemul de operare Android 2.3.

Tableta Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE, cu o grosime de 8,6 mm si o greutate de 455 g si un ecran de 8.9 inch cu o rezolutie 1200X800, este promovata drept una extrem de portabila.

In comunicatul de presa nu au fost prezentate alte detalii. Urmeaza sa le primim odata cu lansarea oficiala.