Samsung prezintă Bixby 2.0. Vom sta de vorbă cu…frigiderul

Data: 19/10/2017 | Autor: .

Samsung prezintă Bixby 2.0. Vom sta de vorbă cu...frigiderul

Samsung a lansat cea de-a doua versiune a asistentului său virtual, Bixby 2.0. Acesta este, mai nou, disponibil pentru toată gama de gadgeturi inteligente dezvoltate de Samsung, de la telefoane la TV-uri, frigidere, boxe inteligente şi alte gadgeturi produse de sud-coreeni şi care rulează Android sau Tizen, relatează GadgetReport.ro

Samsung afirmă că Bixby 2.0 oferă asistenţă vocală pe baza unui algoritm care promite să înţeleagă comenzile utilizatorilor şi să le ofere răspunsurile şi acţiunile solicitate.

Sud-coreenii afirmă că Bixby 2.0, rivalul lui SIRI de pe iOS, performează excelent în limba engleză dar şi în coreeană. Rămâne de văzut dacă performanţa se ridică la nivelul aşteptărilor, în condiţiile în care prima versiune de Bixby a fost criticată de utilizatorii de telefoane Galaxy S8 şi S8+ pentru că nu ,,înţelege” la un nivel optim comenzile.

Bixby a fost dezvoltat pe baza tehnologiei Viv, dezvoltată de Viv Labs, acelaşi startup care a inventat şi Siri, şi care a fost preluat de Samsung, în octombrie anul trecut.